Invitasjon til vinter party – redigerbare invitasjoner

Invitasjon til vinterparty - redigerbare invitasjoner
Redigerbare invitasjoner vinter - bye9design

Januar er den måneden vinteren gjerne tar skikkelig tak over hele landet. Dagene blir lengre og lysere, og for den som lever og bor langt i nord, er slutten av januar den tiden da sola igjen vender tilbake. Det er mye å feire og glede seg over denne flotte vintermåneden. Hva med å arrangere et vinter selskap? Med barn i huset kan det være ekstra spennende å arrangere et utendørs selskap med venner og naboer. Men trives du best innendørs og været er ustabilt, så er det koselig å pynte til vinterfest innendørs også. 

Invitasjoner med vintertema

Denne uken har jeg laget invitasjoner med motiv i duse vinterfarger. Tema er vinter. Motivene gjenspeiler grenene på trærne som nå er kledd for vinteren. Bitte små knopper som ligger i dvale og venter på våren, ulike gråtoner og brune nyanser. Ta en nærmere titt på grenene neste gang du er utendørs og legg merke til skjønnheten i de små detaljene. Skal du ha selskap i vinter, vil disse invitasjonene passe ekstra godt. Du kan velge om du vil skrive inn tekst for hånd eller om du vil redigere teksten med samme type bokstaver som jeg har brukt. 

Redigerbare invitasjoner vinter - bye9design

Last ned og skriv ut invitasjonene med en gang - ingen ventetid​

Digitale print er veldig enkelt og greit. Du får en fil på epost, klikker på linken, lagrer, legger inn din egen tekst og skriver ut så mange invitasjoner du selv vil. ​Du slipper å vente på ferdige kort i posten, du betaler bare en gang, men kan bruke de så mange ganger du vil, så lenge du vil. 

Disse invitasjonene er nettopp lagt ut i nettbutikken og all tekst er redigerbar, bortsett fra ordet "Invitasjon".  Når du mottar pdf filen, lagrer du den på din pc/mac, deretter åpner du den igjen og du er nå klar for å legge inn din egen tekst. For å redigere teksten må du ha Adobe Reader, de aller fleste har det innstallert på sin pc/mac fra før, men om du ikke skulle ha dette programmet, så laster du det ned gratis "her".

Når du åpner invitasjonen skal du nå kunne redigere teksten med samme bokstavtype som jeg har brukt. Får du likevel problemer er det bare å laste ned gratisversjonen av fonten/bokstavtypen: Savu Condensed.  

Redigerbare invitasjoner vinter - bye9design

Bilde og tekst på begge sider

Invitasjonene, som du får kjøpt her, har tekst og motiv på begge sider. Når du printer ut, velger du dobbelsidig og vend på kortside, da blir alle kanter slik de skal. Du printer ut to invitasjoner på hvert ark, deretter klipper du rundt kantene vips er invitasjonene ferdig til å sendes eller deles ut. 

Papirkvalitet​ 

Jeg benytter 250g papir fra Staples, med litt glatt og blank overflate på disse invitasjonene. Men du kan også benytte matt papir, litt tynnere papir eller fotopapir.

Sett ditt helt personlige preg på invitasjonene

Vil du ha litt mer farge kan du pynte noen av bladene med din favorittfarge. Du kan også bruke glitterlim i sølv, gull, hvitt eller en annen farge, og sette ditt personlige preg på invitasjonen. Det fine med print fra bye9design, er at du kan printe ut så mange du vil. Skriver du feil eller ble ikke pyntingen helt slik du så for deg, da er det bare å printe ut flere invitasjoner og gå i gang igjen. ​

Redigerbare invitasjoner vinter - bye9design

Tema for vinterselskap

Vi har invitert til hageparty i en lavvo i hagen, bare på gøy altså. Dersom været er inne i en ustabil periode og invitasjonene skal sendes ut mange dager i forveien, da er det lurt med et innendørs alternativ. For noen dager siden lavet snøen ned her hos oss, og det hadde vært perfekt å bygge benker, bord og en snøborg som luner mot trekk og vind. En lavvo kan være perfekt dersom det er regn eller lite snø i området. Husk tepper, skinn og varmende, lune steder å sitte. Du kan også skrive i invitasjonen at gjestene må ta med tepper eller skinn selv. 

Temaet kan være vinter grillparty, kakaoparty for frosne kropper, det kan være snølek, eller det kan rett og slett være vinterparty. 

Dette kan du servere

Det må ikke alltid være så avansert mat når man inviterer til party. Utendørs kan det gjerne være så enkelt som mulig, men helst noe gjestene kan varme seg på og holde seg i aktivitet med. Pølser med pinnebrød som gjestene griller selv over et varmende bål. Marshmallow, og rykende varm kakao og solbærtoddy. Stort mer trenger det ikke være for å få en trivelig ettermiddag eller kveld.