Jaaa, det er fredag igjen

Det er sannelig godt med helg og spesielt når sola skinner og man har litt fri :o) Akkurat nå har jeg fri og jeg sitter i hagen og skriver innlegg. Kaffen er satt over og jeg kan snart hente meg glovarm kaffe i en av mine favorittkopper. Mon tro hvem jeg skal velge i dag :o) Nå som høstmørket senker seg om kveldene er det ekstra koselig å tenne lys rundt omkring i huset. Jeg har Happy lights i flere farger og har fullstendig dilla på disse “kose” lysene. De lyser opp i en mørk krok eller hvor det måtte være plass til disse lenkene. Her har jeg hengt lenkene fra taket og slynget de rundt svarte grener jeg fant på Ikea :o)

DSCN3468

Grenene satte jeg ned i en stor, blank vase som jeg fylte med stein. Da står vasen og grenene stødige. Jeg glemte å ta bilde av vasen…. men den er dekorativ i seg selv med steinene til pynt. Jeg hadde sett for meg en vase med sorte og hvite striper, men fikk ikke tak i det da jeg trålet rundt i byen. Det var den store Omaggio vasen fra Kahler jeg var på utkikk etter, men ingen hadde den inne. Grenene og lysene skulle opp den dagen, uansett vase og slik ble det :o)

DSCN3449 DSCN3450

DSCN4046

Nå skal skålene fylles med søte moreller og fredagskvelden kan komme sigende :o)

DSCN3996

 

DSCN3997

 

DSCN4033

Jeg nyter min kaffe her jeg sitter og skriver, men snart må jeg igang med dagens husarbeid. Aller helst vil jeg bare være i hagen og ordne, men jeg må vel innomhus også, hi, hi. I ettermiddag blir det festlig lag med kolleger, det gleder jeg meg til, morsomt og viktig å samles på andre arenaer også! Tusen takk for at dere titter innom meg, besøkstallene øker og jeg er utrolig takknemlig for at mange av dere kommer innom meg igjen og igjen. Det gjør det givende for meg å lage innlegg hver eneste dag :o) Jeg ønsker dere alle en strålende fredag!

One thought on “Jaaa, det er fredag igjen

  1. Reidunn says:

    Så stilig du hadde dandert Happy lightsene!!
    Ja nå er det deilig å bare kunne kose seg og slappe av:) I morgen er det sving på malerkost igjen. Ser at jeg har maling på fingrene ennå:)
    Da håper jeg at du får en fin kveld sammen med kolleger!!
    God klem fra Reidunn

Comments are closed.