Jaaaa, gardinene er kommet opp

Endelig er gardinene kommet opp i stua, meeeen det tok litt mer tid enn jeg hadde tenkt. Hvordan kan det være mulig å både klippe og brette feil på lengdene….. Så altså, jeg har brettet og sydd fire lengder etter mål på vinduet og de ble hele ti cm for lange. Jeg brettet inn og sydde en ny søm på to av lengdene og det ble så tykt at jeg i stedet valgte å klippe av en bit og sy disse to lengdene på nytt. Det ble bra! Jo tynnere oppbretten er jo finere henger lengdene synes jeg. Så var det de to neste lengdene, jeg klippet og brettet og sydde akkurat slik jeg hadde gjort på de to første, trodde jeg…. For også disse ble ti cm for lange…. Men nå henger gardinene der og jeg er fornøyd.

DSC_9105

 

Litt ommøblering har det blitt også, jeg vil gjerne ha mange grønne planter i stua og denne er skikkelig frisk og frodig :o)

 

DSC_9101

 

Her ser dere gardinstoffet på nært hold. Det har litt rute struktur i seg og siler lyset fint inn i stua. Siden vi har en del innsyn, vil jeg ha gardiner som er så tykke at de skjermer for det. Dette er gardiner fra Ikea, det er tykt bomullstoff og de reklamerer nettopp for det, lar lyset slippe inn, men hindrer innsyn. Jeg har lenge vært på jakt etter gardiner uten å finne det, det er utrolig dyrt for gardiner. Vi skal ha åtte lengder og når prisen per meter ligger på flere hundre kroner, ja, da skal du være temmelig trygg på at du valgte de rette….. :o) Nå skal disse få henge så lenge, så får vi se om drømmegardinene dukker opp etterhvert :o)

 

DSC_9097

 

Jeg liker så godt denne skulpturen, han har bodd her i mange år, stått på samme plass hele tiden, men nå har han flyttet litt på seg :o) Gøy med litt ommøblering.

DSC_9100

 

Solen skinner inn i stua og jeg måtte skynde meg å få tatt noen bilder. Det er godt å pusle litt innendørs mens sola varmer i stua :o)

 

DSC_9091

 

DSC_9089

 

Nå er pizzadeigen satt og jeg er klar for fredagskveld. Det blir nok både strikking og enda mer tid ved symaskinen i kveld :o) Herlig! Det har vært noen glimt med strålende sol her i dag.  Det varmet faktisk litt i solkroken på altanen…. Men våren er nok et stykke unna, på andre siden av huset lå det snø og det har jeg ikke sett her siden før jul. Håper dere alle får en herlig fredagskveld! Tusen takk til alle dere som titter innom meg, det er så koselig!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Jaaaa, gardinene er kommet opp

 1. Toves Sammensurium says:

  Usja…aj det var noen lengder å sy Nina men så deilig og lyst og lett med helt enkle,hvite gardiner!!HAr noen vinduer jeg også som blir utsatt og utsatt…de er ikke i standardmål og jeg må også sy selv,og det er forsåvidt kjekt det men har så mange andre baller i luften at det står litt langt ned på listen enda!!!Men du må jammen være fornøyd :)))))
  Og det hørtes ikke dumt ut med pizza heller,det er duket for en koslig fredagskveld i heimen skjønner jeg :)
  Kos deg i helgen!
  Toveklem:)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk :o) Ja, fredagskvelder er skikkelig kos og med nye gardiner er jeg superfornøyd :o) Det blir nok gardiner på deg også, du har jo nettopp ordnet på kjøkkenet :o) Herlig fredagskveld til deg også! klem

Comments are closed.