Sy en giraff, en Tilda giraff

Plutselig kom energien og lysten til å komme i gang med julegavekjøp bare feiende inn over meg. Det er så herlig :o) Noen gaver har jeg faktisk tenkt å lage selv i år, så da er det bare å hive seg rundt når motivasjonen plutselig bobler over :o) Jeg tenkte jeg ville vise dere denne lille karen. Den ble laget i dåpsgave til min yngste nevø, er den ikke herlig :o) Dårlig kvalitet på bildet og det eneste bildet som ble tatt før den dro avgårde som pakke :o) Fredrik giraff er en Tildagiraff og her har han fått bukser i blått som matcher skjerf og ører.

SAMSUNG

Nå skal jeg i gang med et nytt syprosjekt, men det får dere ikke vite mer om før etter jul da det skal bli julegave :o) Nå nærmer 1. søndag i advent seg med stormskritt. Jeg gleder meg til å gå i gang med å pynte på trappa og utenfor døra. Det er så trivelig å bli møtt av litt julestemning før man passerer dørstokken og går inn i førjulsstria som rår inne i huset :o)
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Sy en giraff, en Tilda giraff

 1. MissMette says:

  Hei Nina :)
  Tusen takk for koselig
  kommentar inne hos meg
  – veldig koselig…
  Så kreativ og flink du
  er ღ – herlig. Ja advent
  nærmer seg med storm og
  jeg har ikke begynt å
  tenke på det ennå, har
  så smått begynt å rydde
  og vaske litt :) Det jeg
  ønsker meg mest akkuratt
  nå er snø ღ det hadde vært
  veldig koselig å fått nå :)
  Ønsker deg en fin helg og
  uke som kommer. Stor klem
  fra Mette

Comments are closed.

Translate »