Jeg er med i IKEA family live magasinet

Denne måneden har bilder fra hjemmet vårt kommet med i IKEA familiy live magazine. Nesten litt rart å se bilder og omtale på trykk et annet sted enn på egen blogg. Men gøy er det :o) Under tittelen Living in Levanger dukker det opp et kjent fjes og en kattepus som dessverre ikke lenger er sammen med oss. Så fint å se han igjen på bildene :o) Bildene har jeg tatt selv og det var spennende å se hvilke de ville plukket ut til nett magasinet sitt. Da jeg fikk forespørsel om å være med på dette, dukket tanken om Ikea produkter opp. Jeg kunne vel ikke stille opp med bilder fra huset mitt, jeg har jo nesten ingen Ikea produkter, ha, ha. Tenk at det er mulig å være så fjern. Etter en liten runde i huset  ser jeg jo at en svipptur til Trondheim gjerne ender opp med noen turer innom varehuset. Hvem drar vel tomhendt derfra, hi, hi :o) Her kommer noen av bildene som ble tatt til live magasinet :o) Jenterommet måtte jo være med :o)

hjemme hos bye9designDet ene gutterommet kan sies å ha et visst innslag av Ikea møbler og da måtte det jo forevigeshjemme hos bye9designPå kjøkkenet har jeg noe småtteri å dekke på med som er både praktisk og fint :o)

DSC_0569

DSC_0568Bokhyllen fra Ikea, det smarteste av oppbevaring vi har kjøpt. Her kan vi ha både skuffer, skap og åpne hyller i tillegg er den stødig.

hjemme hos bye9designSkrivebordslampen er også fra Ikea

DSC_0518Det viser seg at det altså finnes en del Ikea møbler her i huset også. Og i morgen skal jeg avgårde igjen. Nå er jeg på utkikk etter et hvitt skap til badet på hytta, det finner jeg helt sikkert der :o) Har du lyst til å lese innlegget mitt i Ikea familys nettmagasin…. Du finner det “her”. Nå har jeg vært på strikkekveld med koselige damer. Det er ikke akkurat overfylt av strikkeglade damer, men de som møter opp har det i alle fall trivelig :o) Er det noen som har gode tips til hvordan man skal få trukket med flere på slike arrangement så tar jeg imot gode forslag :o) Nå skinner sola fra knallblå himmel, jeg krysser fingre og håper på at morgenkaffen kan tas ute i det fri i morgen tidlig :o) Ha en strålende kveld alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

 

 

 

2 thoughts on “Jeg er med i IKEA family live magasinet

 1. Hanne says:

  Så artig, og så kjekt å se bildene Nina:)

  Jeg tror Ikea har sneket seg inn i de fleste hjem, med gode prise, gode løsninger og ikke minst variert design treffer de nok mange. Til og med vi har mye fra Ikea hjemme, og vi må til Bergen eller Trondheim for å finne vår nærmeste butikk – blir nok enda mer når Ikea endelig åpner butikk her om en to-tre år:)

  Nå skal jeg følge linken inn til Ikea Family og lese mer der,
  varm klem til deg:)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk :o) Jeg ser at spesielt på barne og ungdomsrom er ikea varer veldig praktisk. Her må det jo nødvendigvis byttes ut av og til som følge av vekst og andre behov. Det er lange avstander for dere da skjønner jeg, bare du å gled deg :o) Klem

Comments are closed.