Jeg har dilla på kopper og krus

Jeg har ikke tenkt så nøye over det tidligere, men da jeg sto her og knipset bilder av min nyeste kopp, slo det meg at jeg nå har ganske mange forskjellige kopper, eller krus…. Jeg trenger ikke mange av hver, bare de er fine å se på og gode å holde i :o) Det er jo bare morsomt å dekke på et bord med mange forskjellige krus. På benken ved vasken har jeg alltid en kopp stående til å drikke vann av, den er min og bare min :o) Den står der og skinner i sine fine farger og er både til nytte og pynt. Her skal du få se det nyeste tilskudd til koppesamlingen min, jeg synes den er både tøff og fin :o)

DSCN5143

I dag er jeg hjemme, og jeg har ordnet klar til lunsj :o) Nå sitter jeg og koser meg med å skrive blogginnlegg og drikker te av min nye kopp :o)

DSCN5140 DSCN5148

Denne treskjeen er kjøpt hos søstrene Grene, veldig kjekke til høye tekrus.

DSCN5149

Både denne koppen og melkeflasken fra Seletti har jeg ønsket meg lenge og nå er de her hos meg

DSCN5153

Det jeg liker aller best med denne koppen er at den får et nytt motiv når du vrir den litt, i tillegg er det tekst inni. Fint ja :o)

DSCN5167 DSCN5173

Today I am a bird….. Jeg føler nesten at jeg kan fly akkurat nå. Jeg er ferdig med joggeturen min og er klar for husarbeid og maling av seng og vinduskarmer. I kveld skal jeg være med i en lokal paneldebatt som unge sanitetskvinner arrangerer. Dere vet vel at vi feirer 100 årsjubileum for kvinners stemmerett i år :o) Dette er tema i paneldebatten jeg skal være med på i kveld. Jeg grugleder meg, håper jeg får låne en fin kopp å holde fast i…. Tusen takk for koselige kommentarer som dere legger igjen og for at dere titter innom bloggen min :o) Jeg gleder meg allerede til å skrive morgendagens innlegg! Håper dere alle får en flott dag i dag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

6 thoughts on “Jeg har dilla på kopper og krus

 1. Rigmor Burmo says:

  Hei!!
  Nå har jeg hermet etter deg og kjøpt meg likedan kopp på Rom21!!
  Ha en en fin kveld!!
  Hilsen Rigmor

 2. Millas blåbærtua says:

  Kopper og krus er jo så kjekkt å ha og så mange fine det er og å få tak i:)
  Skjønner du får dilla på det eg Hihi!
  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

 3. Hanne says:

  Jeg har en liten ting for kopper og krus jeg også, akkurat nå er det Poul Pava som er favoritten:) Mannen synes det holder (for lenge siden egentlig;), skapene er smekk fulle og jeg lurer på om jeg ikke har lyst på en slik kopp som du har;D

  Ha fine høstdager kjære du,
  varm klem:)

Comments are closed.

Translate »