Jeg har også en Hay hånd

Denne råkule Hay hånden har jeg hatt lyst på lenge. Den er dekorativ, fin og morsom, og med en slik en på hylla har du samtaleemne til gjestene, hi, hi :o) I tillegg er det omtrent helt umulig å gå forbi den uten å ta borti den, og bevege disse fingrene i en eller annen vinkel. Hånden ble kjøpt i en ny interiørbutikk i Trondheim. De holder til i Sirkus kjøpesenter og har egen blogg, tipsshop.no. I tillegg har de massevis av Hay produkter og andre favoritter :o) Love it!

DSCN2919

Hyllen er en bildelist, veldig praktisk hvis du liker å bytte ut pynt eller bilder med jevne mellomrom. Kjekt å slippe nye spikerhull, hi, hi :o)

DSCN2926

Skålene er lysestaker fra Porsgrund – nordic light, jeg elsker de tynne, skjøre veggene som får solen til å skinne gjennom :o) Flere bilder av disse skålene finner du her.

DSCN2932 DSCN2935

På tur hjem fra Trondheim forrige helg, ble det en stopp på Plantasjen. Stor var gleden da jeg fant oliventrær i akkurat den størrelsen jeg hadde lyst på :o) Denne har stått i full blomst, montro om det blir oliven på den hvis jeg gir den nok vann og godt stell….Jeg er titter bortom hver dag for å se hva som skjer, hi, hi :o)

DSCN2924 DSCN2925

 

Pinseaften og rolig dag på hytta etter en hektisk, men herlig 17. mai feiring. Nå blir det båtkjøring og vind i håret hele helga. Litt maling blir det også, det er nok av trehvite ting her som skal ha et strøk eller tre… Tusen takk for alle koselige kommentarer og hjertelig velkommen til mine nye følgere. Jeg setter stor pris på dere alle! Ha en herlig pinseaften folkens! Ikke glem å ta et lodd på min giveaway, herlig duk til sommerens kaffeslaberas :o)  Linken finner du øverst til høyre.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Jeg har også en Hay hånd

 1. Millas blåbærtua says:

  Den handa er så stilige og har ein sjølv og,ikkje lenge siden eg såg noken hadde kjøpt et tremenneske som låg inni handa,artige greier:)
  Håper dere hadde ei fin 17 mai feiring!

  God pinse!
  Klem fra Lillian

 2. Hanne says:

  De er så tøffe disse hendene og jeg har litt lyst på jeg også;) Men så vet jeg liksom ikke helt hva jeg skal “bruke den til” hvis du forstår? Jeg skal ha meg en arbeidskrok i stua og kanskje jeg kan bruke den som pynt der… Ellers har jeg også bildelister i stua, den kan jo stå der også;)

  Håper du får ei god pinsehelg,
  Varm klem:)

 3. House of Bulldogs says:

  Ja, den hånden er veldig kul! Synes omtrent alt de har på Hay er snasent. ;)

Comments are closed.