Jeg har strikket meg en puff eller to

001-001
Plutselig ble det veldig populært med strikkede puffer, men de var nærmest umulig å få tak i på noen butikk. Skulle jeg ha en puff måtte det gjøres selv. Jeg troppet opp på garnbutikken for å finne garn til å strikke puff av og valget falt på grått. Da dette garnet ble veldig populært og raskt utsolgt, måtte jeg ispe med litt koksgrå noe som jeg tenkte kunne gi puffen litt mer “liv”. Jeg vil derfor ha meg frabedt alle mulige forsøk på å sammenligne puffen med en badeball. De har jo som kjent helt andre farger :o)
Jeg har fylt puffen med to ryggputer i dun fra en sofa som vi har kassert. Dette ga en perfekt størrelse, men de må “puffes” opp etter bruk. Stoff og stil har ileggsputer som er fast i fisken som kan brukes dersom en ønsker en hardere puff.
002-001
Garnet jeg brukte er Polaris fra Drops, ulempen er at det nupper noe. Kanskje ikke ideelt med kattepus på toppen da :o) Men lunt og godt å ta en lur på. Pinnestørrelse nr. 15. Veldig lett å strikke av. Jeg la opp maskeantallet etter hvor høy jeg ønsket puffen. Deretter strikket jeg en lang remse som jeg sydde sammen. For de som kan hekle kan toppen og bunnen hekles som en sirkel i stedet for å snurpe sammen som jeg har gjort :o)
005-001
Denne puffen er strikket av stoffremser. Jeg fikk tak i dette “garnet” på husfliden og valgte også her to farger. Men denne gangen strikket jeg to omganger med hver farge. Fordelen med dette “garnet” er at det ikke nupper og er mye fastere og holder bedre på fasongen. Ulempen er at strikketøyet blir veldig tungt, forøvrig veldig enkelt å strikke med stoff. Også denne puffen er fylt med dunpute fra en gammel sofa :o) Nå finnes det puffer i hver en butikk nesten, og i alle mulige farger, selv er jeg fornøyd med at disse er egenprodusert. Litt trivelig det også :o)
009-001
Sola skinner over Trøndelag i dag og jeg skal pakke adventspakker :o)
Jeg ønsker dere alle en herlig dag!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

2 thoughts on “Jeg har strikket meg en puff eller to

  1. lisebeths lykkebo says:

    Så fine de var.Kjekt med den puffen med 2 farger, det har jeg ikke sett før. Var tøft.
    Jeg strikket en puff for noen år siden den bruker jeg til å oppbevare gjestedyner i. Har gått med tanken om å strikke en ny fordi det er endel feil og mangler med den. Jeg jukset istedenfor å gjøre det ordentlig med en gang. Dette er med på at jeg bare ser feilene og manglene og derav ikke liker den. Etter så jeg husker gikk det relativt raskt å strikke den.Kjenner jeg ble inspirert til å strikke en ny når jeg så dette på bloggen din. Klem fra Lisebeth
    Ha en fin dag.

Comments are closed.