Jeg maler og jeg maler

Jeg har for tiden fått helt dilla på å male. Ja, ikke kunstmaling eller slike flotte ting, men nesten alt jeg finner i huset og hytta, som er trehvitt. I går fikk dere se noen glimt av hytta, som etter masse arbeid er blitt lys og hvit :o) I dag blir det noen glimt fra min gule kjøkkenvegg :o) Tallerkenhyllen har fått noen strøk med hvitmaling og jeg synes virkelig det er blitt mye lysere og triveligere med hvit hylle :o) Farven på kjøkkenveggen har vært slik siden hytta ble bygd på 90 -tallet. Egentlig er den både frisk og kvikk, det er som om hele sola er på besøk :o) Fortsatt skal den få henge med, men den lever i faresonen akkurat nå, hi, hi :o)

DSCN3740

Jeg liker så godt dette øsekaret i keramikk, både farver og fasong :o) Mye dill og dall er plukket ned fra hyllen når den ble malt og det er sannelig ikke mye som får komme tilbake, men det gjorde altså denne :o)

DSCN3712 DSCN3726

Jeg er veldig glad i hvitt og blått, men med den gule veggen i bakgrunnen blir det nesten for mye svenske farver her :o) Så kjære pappan min, jeg tror sannelig jeg har et nytt oppdrag til deg :o)

DSCN3735 DSCN3739

 

Da er vi midtveis i uka allerede. Ikke mye sommer å skryte av akkurat nå. Hadde det enda vært slik at man vet at i morgen er det bare å hoppe i shortsen eller sommerkjolen, men neida, stabilt finvær kan vi ikke skryte av her i Trøndelag  :o) I går satset jeg på at jeg skulle slippe å vanne i blomsterbedene. Skyene lå truende over alt, men regnet det, neida, bare vind og kaldt. Heldigvis har jeg to solfylte uker å se fram til i ferien :o) Gleeeeeder meg :o) Nå har jeg drukket kaffen min så nå skal jeg stikke av gårde på jobb :o) Ha en fortreffelig dag alle som titter innom :o) Det er sommer og dagene er fortsatt laaaaange og lyse :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Jeg maler og jeg maler

 1. Reidunn says:

  Det gjorde seg nok med ei hvit hylle!!
  Tenker nok at din far snart må svinge malekosten igjen:)
  Så deilig at du har noe varmt og godt vær å se fram til. Sommeren er ikke til å stole på her i hverfall!!:)
  En fin dag til deg:)
  Klem Reidunn

Comments are closed.