Jeg pynter litt på vaskerommet

Jeg tilbringer mange timer på vaskerommet…. Ikke i strekk, men i sum. Jeg lurer egentlig på hvor mange timer jeg tilbringer der i løpet av en uke, tror ikke jeg skal regne på det…. :o) I en stor familie blir det mye klær som skal innom vaskerommet i løpet av uken. Det er vel sjelden eller aldri at det er tomt der inne, enten det er rent eller skittent. Tro det eller ei, jeg liker meg på vaskerommet jeg :o) Jeg blir glad når jeg hører vaskemaskinen surre å gå, for da vet jeg at jeg er ett steg nærmere et ryddig vaskerom :o) Det er ikke alltid det er like oppløftende å komme inn her, går det en dag eller to uten at jeg har fått satt i gang vaskemaskinen, ja da er kaoset i gang. Er ettermiddagene veldig hektiske setter jeg av en halvtime på kvelden, på med stoppeklokka og så bretter og stryker jeg alt jeg klarer denne halve timen og du verden så mye jeg får unna da :o)

DSC_6943

Litt glam må til på vaskerommet og dette speilet ble helt perfekt til den svarte vasken jeg har. Jeg valgte bort denne ordinære, blanke, store skyllevasken og har ikke angret på det.

DSC_6881 DSC_6900

Det er mye koseligere på vaskerommet når jeg kan pynte litt. Det er enklere å holde orden når jeg vet at det finnes et koselig rom under alle klærne :o) En god såpe og et fint håndkle er herlig :o)

DSC_6917 DSC_6918

Strykevann til sengklærne og olivenflak til håndvask, litt nyttig pynteting er kjekt å ha ja :o)

DSC_6905

I dag er det jobbedag for meg, men i ettermiddag skal det bakes brownies, gleder meg allerede :o) Håper dere alle får en superduperdag! Hjertelig velkommen til nye følgere via facebook. Koselig!!

 

4 thoughts on “Jeg pynter litt på vaskerommet

 1. Anne Eriksen Valstad says:

  NÅ, gav du meg en i ide kjære du og TUSEN TAKK skal du ha for det! Jeg er superfornøyd og glad…

  Klem, Anne <3

 2. Reidunn says:

  Jeg er også så fornøyd med et koselig vaskerom:)
  Alle får kjeft av meg dersom de lar vær å rydde etter seg!!:)
  Det er så trivelig å være på et vaskerom som har en koselig atmosfære så jeg skjønner godt at du trives på det fine vaskerommet ditt:)
  Dette er ofte et rom som man utsetter tilslutt eller aldri får pusset opp. Men det er ikke alltid så mye som skal til og det trenger ikke å koste så mye for å få det til:)
  Nå ble jeg veldig ivrig her men jeg gleder meg hver gang jeg skal inn på vaskerommet fordi det er blitt så fint der:)
  Veldig fine bilder fra et nydelig vaskerom!!
  God klem fra Reidunn

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Jeg er så enig med deg, det trenger ikke være så dyrt for å få det koselig :o) Noen små detaljer og et ryddig vaskerom, da har jeg det veldig bra :o) Vaskerommet ditt er jo utrolig koselig, så jeg skjønner godt at du trives der :o) Herlig kveld til deg! Klem

Comments are closed.