Jeg pynter og katten…

Kattunger er sannelig ikke å spøke med når man prøver å ta med seg naturen inn til pynt….. Strå er både dekorativt og flott å pynte med innendørs…. Det synes lille kattepus også :o) Men først vil jeg vise deg bildeveggen min, den som er utgangspunktet for vasen med strå :o) Datteren min og jeg har nettopp gjort ferdig en bildevegg vi har gledet oss til å få på plass. Gamle trehvite rammer og messingrammer er spraymalt sort, bilder er printet ut i sort og hvitt, mens noen er beholdt med farge på. Jeg har også valgt å beholde en messingramme i sentrum av bildeopphenget. Noen av de sorte rammene er ikke heldekt med maling, på enkelte av kantene skinner messing igjennom for å ta opp igjen fargen på det ene bildet samt et stort vi har hengende på siden. .

DSC_4149

 

DSC_4012

Sort, hvitt, messing og strå, en fin fargekombinasjon synes jeg :o)

DSC_4015-002

DSC_4002-002

Det synes sannelig denne karen også :o)

lø¨åååååååååååååååååå000000000000

Her har han fått ferten av noe….

DSC_4123

Ett etter ett blir stråene trukket ut av vasen og ned på pulten. Det smakes og puffes og lekes i evigheter…..

DSC_4125 DSC_4131

Men vips er han borte, på jakt etter noe annet spennende som et kjempespennende oliventre kanskje. Jeg kjøpt nytt oliventre i sommer, ikke så veldig stort, men av en eller annen grunn har denne katten fått det for seg at han er liten nok til at han kan sitte midt i det og spise blader, nå er det bare noen få blader igjen….

DSC_4133

Stråene skal få en liten sjanse til før de fyker ut…. Det er jo dekorativt :o)

DSC_4135

Lampen er fra Design House Stocholm, den kan både henge og ligge på et bord eller hylle. Lyspærene kjøper jeg på Clas Olson, de gir godt arbeidslys :o)

DSC_4137 DSC_4147

 

Herlig med lørdagskveld, sitter og koser meg med bilder og blogg og titter litt på de flinke danserne som preger tv ruta akkurat nå. Sola har varmet oss i dag også og litt småplukk har vi fått gjort utendørs. Lurer på om vi kan parkere gressklipperen nå…. :o) Jeg ønsker dere alle en kjempefin lørdagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Jeg pynter og katten…

Comments are closed.

Translate »