Jeg samler på bokser og esker

Noen ganger lurer jeg på om jeg har samlemani når det gjelder bokser. Ikke plastbokser og slikt etter mat, men fine bokser, bokser med farger, bokser med tegninger, bokser med bokstaver, rustikke bokser, søte bokser. Jeg finner alltid en god grunn til å kjøpe en ny boks…. Små bokser og litt større bokser, kurver og kasser i forskjellige størrelser inngår vel også i denne kategorien…  Jeg skal i alle fall ikke telle alle jeg har! Ikke alle eskene og boksene er laget for å gjemmes bort i et kott. På jenterommet har vi noen fargerike kurver med lokk som en gang i tiden ble kjøpt på Åhlens. Friske farger i stripene og med så mange varianter er det enkelt å ta igjen noen av favorittfargene i andre tekstiler som puter og tepper. På toppen av kurvene står to kinesiske bokser. Den største inneholdt tebokser og er trukket med silkefor. Den minste lille boksen inneholder et vakkert, stempel med navnet til datteren vår på kinesisk, i tillegg til stempelpute. En koselig gave fra pappaen da han hadde vært på en av sine reiser :o) Enhjørningen passer godt til fargene, denne fant vi sammen med julepynten hos Åhlens et år :o)

DSC_9651 DSC_9652 DSC_9653

Snuppa vår har fått flere vakre, kinesiske esker, alle er trukket med silkefor. De passer godt til bittesmå ting som jenter gjerne samler på :o) Og etter hvert som hun har blitt eldre benyttes det til smykker og minner som er koselig å ta vare på :o)

DSC_9662 DSC_9667

Ut av jenterommet og ned til en av arbeidsplassene våre. Her har jeg satt disse eskene fra Søstrene Grene. Jeg liker svart og hvitt og stjerner har jeg også sansen for :o) Disse boksene er ikke så dyre, og nye varianter dukker opp stadig, så her er det om å gjøre å holde seg i skinnet… :o) Imidlertid er de veldig fine som gaveesker, da kan innpakningen brukes til noe nyttig etterpå :o)

DSC_7588

Mange av dere har jo også fått med seg at jeg er veldig glad i Tilda produktene, jeg skulle gjerne hatt et syrom innredet fullstendig i Tilda stil, men det får vel være måte på :o) “Her” kan dere ta en titt på innlegget jeg skrev om gardinene jeg sydde til et kjellervindu og titte litt mer på boksene jeg bruker til diverse sytilbehør.

DSCN0512 DSCN0516

På hobbyrommet har jeg en åpen kurv med masse små rom. Den er ypperlig til småtteri som er greit å ha lett tilgjengelig. Disse små, tovede kulene til venstre hadde jeg planer om å lage kjeleunderlag av. Det ble med tanken, i stedet er de blitt til perfekte katteleker. Jeg rydder opp disse kulene flere ganger i uken og legger nedi her igjen, kattene henter de herfra og leker helt tullete rundt omkring med disse kulene.

DSC_6665

Det er utrolig godt med en fridag, treningsøkten er unnagjort, noe rydding er også gjort, men nå er det klart for mer husarbeid. Trampolinen er kommet opp i hagen og sannsynligheten er stor for at det blir en liten oppvisning senere i dag :o) Været er grått, men det regner ikke og da er jeg fornøyd :o) Velkommen til nye følgere! Jeg blir så glad :o) Håper dere alle får en strålende lørdag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Jeg samler på bokser og esker

 1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Fina boxar! Jag tycker det är fint att stapla dem på höjden så som du gör.
  Gillar lampan du har där också.
  Tack för beskrivningen!
  Ha en fortsatt fin helg
  Kram Maria

Comments are closed.