Jeg skal sy, jeg skal sy, jeg skal syyyy :o)

Lørdag formiddag kan vel ikke starte bedre en med en rykende varm kopp kaffe og pakke i posten, fylt med Tildastoff. Jeg regner med alle har kjent den herlig kriblende følelsen når de står foran noe de virkelig gleder seg til. Akkurat nå er jeg der….

Jeg skal sy, jeg skal sy
 Jeg har ikke sydd noe i jula, men jeg har gang på gang bladd gjennom den nye Tilda boka, vintereventyr, og andre Tildabøker. Her er det fantastisk mye fint å sette i gang med.
Jeg skal sy, jeg skal sy
Jeg var superfornøyd da jeg oppdaget at Panduro solgte hele ruller med Tildastoff til 300 kroner. I dag kom disse to stoffrullene hjem til meg :o) Jeg tror at det første som skal lages blir ny gardin til vinduet på syrommet mitt :o) Jeg har fortalt dere om dette rommet tidligere. Rydde og fornyingsprosjekt står for dør der. Se mer om det her. Rommet ligger i første etasje og har ikke så stort vindu, heller ikke så mye lys, så da blir det herlig med lyse gardiner :o) Tenker det øverste stoffet blir midt i blinken!
Jeg skal sy, jeg skal sy
 Jeg er så glad i disse små blomstene. Herlig at det er mulig å få kjøpt disse ferdige da jeg ikke har lært meg å hekle….
Jeg skal sy, jeg skal sy
Jeg skal sy, jeg skal sy
Det er så utrolig mange nydelig blondebånd å få tak i.
Jeg skal sy, jeg skal sy
Jeg skal sy, jeg skal sy
Nå skal jeg sette i gang med en haug klær som skal brettes og strykes. I en storfamilie som vår, bør det ikke gå lang tid mellom hver gang den tas, ellers blir det fort noen timer på vaskerommet. Nå har det gått lang tid….. Tiden med strykejernet skal jeg bruke til å høre på radio og planlegge syprosjekt. Det er så utrolig herlig å være ajour med klesvasken og vite at alle klær er rene og i skapet :o) Tid spart er det også, kun en plass å lete etter favorittbuksa eller genseren på :o) Deretter skal jeg syyyyy :o)
Jeg ønsker dere alle en veldig god lørdag!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

5 thoughts on “Jeg skal sy, jeg skal sy, jeg skal syyyy :o)

 1. lisebeths lykkebo says:

  Hei Nina.
  For noen nydelige stoffer og bånd. Wiiiiiii, sånt er så kjekt. Jeg pleier å boble over av iver etter å komme igang når jeg har fått noe nytt i hus. Kjenner jeg meg selv rett så hadde jeg fortrengt tid, sted og rom og gått løs på disse fine stoffene med en gang. Hm, men å bruke de som gulerot slik som du gjør er mye mer fornuftig. Skal prøve på det neste gang. Var utrolig kjekt det båndet som det står home made på.
  Kos deg masse med prosjektene håper vi etterhvert får se hva du syr.
  Ha en super helg.
  Klem fra Lisebeth

 2. Livets små øyeblikk says:

  Tilda-stoffene er så søte, har to bøker med oppskrifter fra tilda og der er så mye fint:) Nå er ikke jeg den som er flinkest med symaskinen så bøkene blir bare å titte i for mitt vedkommende. Men jeg gleder meg til å se hva du skal sy:) Kjenner forresten den kriblende følelsen du snakker om, jeg satte av litt tid for meg selv og kameraet mitt i dag og det er så lenge siden sist jeg gjorde noe slikt målrettet at jeg fikk følelsen jeg også – godfølelsen:)

  Håper du har det bra, ønsker deg en fin kveld og en strålende søndag
  Varm klem:)

 3. Fossestua says:

  Herlig mønster og farger på de fine stoffene :). Skulle ønske jeg var mer kreativ med symaskinen, men helt rette sømmer er utfordring nok i massevis for meg :D. Ha en fin søndag! Klem

Comments are closed.