Jeg velger meg Paris

Paris er en av mine favorittbyer, jeg elsker språket, lydene, smakene og alt det fantastiske som det er å se der. Jeg har stått under Eiffel tårnet, men aldri våget meg opp, jeg har pittelitt høydeskrekk så jeg må nok slå meg til ro med at den fantastiske utsikten derfra får jeg bare se på bilder, hi, hi :o) Jeg liker det moderne Paris, men jeg har veldig sansen for det gamle. En av mine store opplevelser var da jeg for mange år siden besøkte et av byens største loppemarkeder. Det var rett og slett ufattelig stort og mye gammelt og nytt :o)  Loppemarkedet Marché aux Puces i Clignancourt er Frankrikes fjerde største turistattraksjon med 11 millioner besøkende hvert år. Markedet har eksistert siden 1885 og idag er det over 3500 små og store forhandlere som tilbyr sine varer. 

 

tumblr_mg84mdj1YS1r2lohvo1_500

 

Her finner du alt fra vakre små vintageskatter til nye ting, møbler og klær.

tumblr_ls2s18vfF31qguuiuo1_500

Mitt møte med loppemarkedet var nok ikke slik som jeg i dag kunne tenkt meg det. Jeg husker vi gikk forbi en bod med masse hvite underkjoler, mamelukker og korsetter, alt gammelt og hvitt, hvitt, hvitt. Ekte vintage :o) Jeg hadde aldri i livet gått forbi den boden i dag uten å ha vært en tur innom. Men jeg kjøpt en svart hatt, ja, en svart hatt…. For liten var den også…..

tumblr_lshl6wuyAA1qgrvxqo1_500 tumblr_lsx1sgrKzO1qhrf6do1_400 tumblr_m1wq02Cibd1qe0cmro1_500

I dag viser jeg dere bilder som for meg er Frankrike, eller i alle fall en liten del da :o)

tumblr_m7pgfs0pbI1qcp9cdo1_500 tumblr_m9wkziUCO91r1ntd2o1_500

Paris er nydelig til og med i gråvær :o)

tumblr_m586dnedmE1qapm6ko1_500 tumblr_mbl45xDSwj1qfn79co1_500  tumblr_mj4vlxisEt1qfcb4xo1_500

Jeg har alltid undret meg over hvordan enkelte faktisk kan kjøpe med seg store ting  i utlandet og på et eller annet vis klarer de å få det med seg hjem…… hvordan greier de det da?

tumblr_mk3t98duT41ql3qddo1_500 (1)

tumblr_mk8mw0ws5i1rrd8u8o1_500 tumblr_mkc71kp2wq1rq7vvzo1_500 ‘tumblr_mkenmzZc651s01xbbo1_500 tumblr_mkkqe8YZUP1qc8le9o1_500

 Nyt bildene og vil du se flere kan du gå inn her :o) Nå begynner helga å nærme seg, det skal jammen bli godt. Håper dere har fine dager dere også! Tusen takk til alle dere som titter innom meg og til dere som legger igjen en kommentar :o) Ha en strålende dag!

 

6 thoughts on “Jeg velger meg Paris

 1. Millas blåbærtua says:

  Eg har aldri vært i Paris men har veldig lyst og når eg ser slike bilder så får eg meir enn lyst:)veit ikkje om eg heller hadde gått opp i det tårnet,har høydeskrekk eg og,blir så svimmel og uvel i høyder..
  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  • Monica Midtun says:

   Takk for reisen- har aldri vært i hverken Paris eller Frankrike men ønsker meg veldig dit :)

   Takk for koseloge ord inne hos meg og jeg legger meg til hos deg også :)

   Ønsker deg en flott helg

   Klem fra Monica

 2. Reidunn says:

  Hei Nina!
  Tusen takk for de fantastiske bildene du viser av Paris!!
  Måtte inn å se de andre også:)
  Jeg har vært der og det er nok favorittbyen min også!:)
  Jeg elsker jo den franske stilen og blir helt mo i kneene av å se på de nydelige bildene!!:)
  Må nok ta en tur dit igjen:)
  Ha en nydelig dag!:)
  Klem fra
  Reidunn

 3. eli says:

  Å FOR NOEN BILDER
  SOM I EIN DRØMM
  HÅPER JEG KOMMER MEG TIL PARIS EN GANG..
  TAKK OR TITTEN
  KLEM ELI:)

 4. Wenche I.Hauger says:

  Så flotte bilder du har fra Paris <3
  Det er en av mine favoritt byer også-.. jeg var der når jeg var på språkreise med STS for ca 20 år siden! …hvor tiden flyr! :)
  Alderen tatt i betraktning- så dro vi helt til topps i Eiffeltårnet…!!
  Jeg kan huske at de siste trappene opp-da heisen ikke går helt til topps.. vi var nok litt skjelvende i knærne.. :) Vi kjøpte ikke noen nevneverdige suvenirer.. men jeg husker vi kjøpte med oss nydelige bagetter, som mat videre på bussen…. he he Vi var der et døgn…
  Jeg ønsker meg tilbake! Helt klart <3
  Klem Wenche

Comments are closed.

Translate »