Julebok collage

Her kommer det noen bilder av juleboka mi :o) Jeg har alltid hatt lyst til å lage en bok der jeg samler julens favoritter, kaker, matretter, konfekt og koselige bilder :o) Det er både avslappende og koselig å sitte å lage ei slik bok. Jeg har egentlig alltid hatt lyst til å prøve meg på scrapbooking, men har liksom aldri kommet i gang med det. Juleboken blir derfor en spe begynnelse :o) Målet er at mellom disse to permene skal våre tradisjoner samles, kakene vi liker best, godteriet og konfekten, maten og kanskje også favoritt pynten :o)

DSC_7769

 

Jeg har brukt små tags til pynt og bittesmå splittbinders for å feste disse. Jeg har klippet ut koselige bilder fra blad som viser favorittkakene :o)

DSC_7765 DSC_7766

Løse design ark med samme mønster som resten av boken har jeg brukt til å skrive ned oppskriftene på. Det er mulig å åpne spiralen og sette inn enda flere ark dersom det er ønskelig :o)

DSC_7768

Her er starten på konfektsidene, god start, jeg elsker marsipan :o)

DSC_7771

Dette er en av sidene i boken som kan fylles med egne notater.

DSC_7772

Tapen er i samme mønster som boken og tagsen, her er det bare å boltre seg :o)

DSC_7775

Til og med bindersen som jeg har brukt til å feste alle oppskriftene med er i samme stil som resten av boka :o)

DSC_7777

Og siden Tilda er en av mine favoritter får disse bildene pryde framsiden :o)

DSC_7781

Permen og tilbehøret har jeg kjøpt hos Panduro, men det er godt mulig å lage den med en vanlig ringperm som du pynter permene på. Her kan du også sette inn det du har lyst til :o) I tillegg til juleboken har jeg en liten mappe som datteren min har pyntet. Der har jeg satt inn kalenderen min, og gavelistene, bakelistene, huskelistene, handlelistene og gjøremålslistene. Det er bare å plukke fram år etter og og endre på det som du ikke vil fortsette med og fylle på med nytt. Nå skal jeg kose meg med å lese sakspapirer resten av kvelden, men jeg gleder meg allerede til en bloggerunde i morgen kveld!! Tusen takk for at dere titter innom meg, det setter jeg veldig stor pris på!! Håper dere alle får en herlig kveld!

3 thoughts on “Julebok collage

  1. Rosehagen says:

    Å så koselig den ser ut;) Jeg har også en drøm om å samle handlelister, kakeoppskrifter og hva vi gjør i desember etc. Det har nok mye å gjøre med det året jeg lå på Rikshospitalet i disse førjulstider og ikke fikk gjort noe. Kanskje jeg skal ut å kjøpe meg en bok i morgen;)
    Takk for nspirasjonen;)

    Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.

Translate »