Juleboka mi – du kan enkelt lage din egen

Juleboka mi - du kan enkelt lage din egen
 

Juleboka mi - du kan enkelt lage din egen 

Jeg har funnet fram min gode gamle julebok. Den er ikke så flott å se på, men den stikker seg ut i hylla mi da den er innbundet i et gammelt julegavepapir med røde koselige nisser på. Men nå er den oppgradert med litt julemerker og annen pynt som setter meg i julestemning. 

Hva er det så med denne boka. Jo her har jeg de siste 10 årene skrevet ned hva jeg har gitt i julegaver til tanter, onkler, nieser, nevøer, søsken, foreldre, venner og venninner, mann og barn m.fl. Ingen får ullsokker eller samme bok to år på rad. Juleboka mi er en viktig minnebok og en viktig hjelper i førjulstiden. 

Juleboka mi

Lag din egen julebok som kan brukes igjen år etter år. Du kan bruke en scrappebok, vanlig notatbok, mappe for å sette inn ark, ta fantasien i bruk og julepynt den etter egen smak. Min bok er i A5 format, men jeg ønsker meg egentlig en bok hvor jeg kan ta ut og sette inn ark, mer praktisk.

Sett opp en liste over dem som skal få julegaver fra deg i år og begynn å planlegge hva du skal lage eller kjøpe. Det popper opp massevis av gavetips i bloggene framover mot jul. Selv om det er kos å gå rundt i butikkene og se etter gaver, kan det etterhvert bli ganske masete. Har du planlagt gavekjøpet blir det mer tid til kos og kanskje blir det rimeligere også. Husk å sette årstall på gavelisten :o) Jeg setter også på hva gavene koster så har jeg en viss oversikt.


Du vil kanskje også like