Juleengelen Tilda

Jeg har laget min første Tilda :o) Hun er en juleengel og er svært så fornøyd med endelig å ha fått på seg kjole og prinsessekrone :o) Jeg liker så godt disse Tilda dukkene, men det har tatt sin tid før jeg endelig motet meg opp og begynte å sy. Det er egentlig ganske pirkete, men også veldig trivelig å se at disse dukkene tar form. Denne engelen har endelig fått komme opp fra syrommet i kjelleren og hun er veldig fornøyd med å få sin plass på en hylle der hun har oversikt over det meste som skjer. Hun er litt redd for at kattene våre skal komme og ødelegge den fine krona hennes eller ødelegge vingene, men her oppe var det trygt og godt :o)

006-001

En engel skal jo egentlig kunne fly fritt rundt og her ser vi nesten at hun smiler der hun svever oppe på veggen :o)
004-001
Men så måtte hun opp på hylla igjen for å varme seg litt, det er jo litt slitsomt å fly rundt for en som bare er vant med syrommet :o)
007-001
Denne engelen ble sydd tidligere i høst. Det tok sin tid, flere uker for å være presis….Først ble kroppen, armene og bena tegnet av og klippet ut. Så ble det pause en stund før jeg kom i gang med å sy sammen delene, så ble det pause igjen før jeg fikk stappet og sydd på armer og bein. Da var jeg egentlig ganske fornøyd :o) Ja, så ble det jammen meg en ny pause før jeg fikk sydd kjole og vinger :o) Så var det dette håret da… Men nå er den helt ferdig og jeg er superfornøyd. Jeg vil samtidig sende en stor hilsen og takk til Prinsesse Elin som på sin blogg har delt framgangsmåten på hvordan en Tilda dukke kan syes. Det er hennes blogg som har inspirert meg til å komme i gang med å sy Tilda dukker :o) Hun har laget utrolig mange, vakre Tilda produkter.
008-001
Men hvem er så dette? Jo, her ligger lillesøsteren til min juleengel og venter på å få både kjole og hår, samt øyne og krone. Hun gleder seg svært til å få komme opp i varmen sammen med sin søster :o) Jeg ønsker dere alle en trivelig søndag kveld !
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

One thought on “Juleengelen Tilda

Comments are closed.