Julefølelse – Pinterest

Christmas isn`t a seson it`s a fealing- Edna Ferber. Det er jeg litt enig i, eller hva tror du. Når vi snakker om julen, er det ikke ofte stemningen vi beskriver, den gode følelsen av å følge gamle tradisjoner, skape nye, kose oss og glede oss over forventingene som bygger seg opp gjennom adventstiden. Vinteren er sesongen, og julen er følelsen, de magiske øyeblikkene. Ja, ja, uansett hva vi mener om dette så skaper julen massevis av følelser, både på godt og vondt dessverre. Vi som kan glede oss til jul, vi er heldige og i dag har jeg lyst til å dele noen vakre bilder jeg fant da jeg søkte rundt på Pinterest. Alle er signert by Jeetje og linken fører inn til en Pinterest mappe som inneholder masse vakre moodboarder som dette.

Hvis du ikke har gjort deg kjent med Pinterest enda, så vil jeg anbefale en liten tur innom. Faren er imidlertid at du kan bli avhengig... Det finnes så utrolig mange vakre bilder der inne. Fordelen med Pinterest framfor Instagram er at du kan lage din egen moodboard/inspirasjonstavle av bilder du finner der inne. Skal du for eksempel pusse opp kjøkkenet eller stua, eller kanskje du har et hageprosjekt på gang.... Da kan du enkelt samle de bildene du liker på din egen side og bruke disse som inspirasjon. Her finner du alt fra farger, interiør, strikkeoppskrifter, print, hage, mote og slik som disse bildene jeg har funnet fram i dag. Winterwonderland - litt vinter og juleinspirasjon.

Det er fredagskveld og for noen timer siden sendte jeg ut en fredagshilsen til alle mine følgere av nyhetsbrevet. Har du gmail og venter på epost fra meg.... Se i reklamefilteret eller i spamfileteret. Gmail er sær på eposter som sendes ut til mange. For nå begynner dere å bli mange altså.... Jeg er helt overveldet over responsen på nyhetsbrevet mitt. Er du en av dem som ikke har blitt med enda? Bli med du også da vel. Som takk for at du blir med kan du laste ned hele fire gratis julekort fra meg...

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

Translate »
%d bloggere liker dette: