Juleforberedelser – jeg er i gang

Du har vel ikke gått glipp av førjulsboken jeg har laget til deg... Den lille stemningsskaperen, som hver dag fram til jul, gir deg en oppgave du skal gjennomføre for å komme i mål. Bonus er oversikt og kontroll over dagene dine. Da får du nemlig tid til å kjenne på førjulsstemningen. Høres ikke det bra ut?  Du blir ikke alene om denne førjulsguiden altså..... Mange forventningsfulle og herlige mennesker har allerede lastet den ned, og en god del er nok allerede godt i gang med oppgavene. Dette er en guide for de som elsker førjulstiden, men som aller helst vil nyte den i stedet for å stresse.

Planlegging - oversikt - prioritering - Jeg elsker førjulstiden med forventninger, massevis av spennende gjøremål, herlige sammenkomster og best av alt, helt uten stress! 

Nina Bye
bye9design

​Jeg har laget lister til deg også. Lister som du kan laste ned og printe ut om du vil. Snart kommer det også et eget innlegg her på bloggen om hvordan jeg benytter denne førjulsboken og listene min i en egen juleperm. Nederst på siden finner du knappen hvor du kan laste ned ditt eksemplar av førjulsboken, helt gratis. 

Oppgavene jeg deler ut hver dag er rettet direkte mot juleforberedelsene. Vi vet jo at alle de daglige oppgavene også skal gjøres, derfor er det så kjekt å gjøre juleforberedelsene i små etapper hver dag. 

4. november er mitt tips å sjekke postens frister for sending av pakker og brev til innland og utland. Datoen settes ned på gavelisten som var oppgaven den 3.november og vips trenger du ikke tenke på det noe mer. Nå vet du hva den er og kan bare kaste et blikk på listen eller kalenderen om du glemmer. Oppgaven tar tre minutter. 

Andre dager tar oppgavene lenger tid. Dette kan for eksempel være ryddetips. Med oversikt over tiden og dagene dine kan du putte inn disse oppgavene i kalenderen og sette av tid en annen dag om det passer deg bedre. ​

Men nå skal du få en smakebit av listene jeg har laget. Her er gavelisten og menyplanleggeren.


Gaveliste

Her er gavelisten du kan laste ned og printe ut så mange du vil ha. Link i førjulsboken

Menyplanlegger

Her er menyplanleggeren for advent og julens selskaper. Link i førjulsboken


Hele 9 lister har jeg laget til deg, alle i enkel nordisk stil. Allerede her i blogginnlegget kan du få en smakebit. Her skal du få en gave fra meg, "to do" do listen eller "dette må gjøres listen". Og nedenfor finner du kalenderbladet for november som også kan lastes ned via førjulsboken. Der finner du også kalenderblad for desember. Alt er i pdf format og listene dere får link til er uten logoen min midt på siden. 

Da er det ikke lenger mulig å laste ned førjulsboken gratis. Nå er den arkivert og kanskje dukker den opp igjen til neste år. Takk til alle dere som har lastet den ned! Jeg håper virkelig at dere får glede av den! 

Ikke nøl med å ta kontakt med meg om det er noe du lurer på. Jeg er her for å helpe deg i en stresset førjulstid, legg igjen en kommentar her eller ta kontakt med meg på epost. Og du, ikke gå glipp av alle printene med julemotiv som jeg vil legge ut her etterhvert. Som medlem av nyhetsbrevet mitt vil du få gratis tilgang til mange julegodbiter etterhvert. 

​Klem fra Nina 

Fra og med midnatt den 14 november er det ikke mulig å laste ned førjulsboken.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Enter your text here...

Translate »
%d bloggere liker dette: