Julegavetips på nett

Tiden er inne for å tenke julegaver. Noen er kanskje allerede ferdige, og noen er vel knapt kommet i gang med å tenke på gaver. Jeg er så vidt i gang og i år som i fjor blir det handlet litt på nett og litt i butikker. Jeg må innrømme at jeg liker godt å handle på nett. Da kan jeg shoppe mens jeg koser meg med en kopp kaffe eller te, skravler litt med ungene og titter litt på tv. Det er veldig koselig å gå i butikker og titte også, spesielt når det er julepyntet og det er helt passe med folk :o) Elektriske gaver er populært under juletreet og alt fra de lekreste dab radioer til de mest moderne tannkostene kan være både nyttige og flotte gaver. Jeg har begynt å titte litt nærmere på dabradioer, ikke visste jeg at det finnes så mange varianter, farger og stiler på disse radioene. Denne i valnøtt er enkel og lekker, og finnes i flere farger slik at den kan passe inn uansett hvilken stil man har hjemme. Ta en titt på utvalget hos Expert.no
815097011330_F

Denne supersøte retroradioen i Emma Bridgewater design vil nok helt sikkert falle i smak hos mange. Og liker du retrostil, men ikke rosa, ja så finnes den i grønne nyanser med polkadotter også :o)

5060169712683_view_request_retro_dab_sampler_f

 

Husker du de gode gamle klokkeradioene…. De finnes fortsatt, mer moderne stil og teknikk og du verden så mange herlige farger de kan fås i….

815097015437_TivoliAudio_AlbergoPlus_1

 

Men det er ikke bare radioer som fås hos Expert.no. Jeg har tittet litt på andre spennende gavetips…. Liker du kaffe ville du nok ikke takket nei til denne kaffemaskinen…. Lekker design….

7610917135943_FOg siden det er så populært med juicermaskiner…. julegaven som gjør deg litt sunnere.

4897053871529Kitchen Aid….. Ja, jeg sier ikke mer. Selv er jeg så heldig å ha en robust og stor kjøkkenmaskin, men skulle jeg måtte bytte den ut en gang, ja da vet jeg hvilken jeg vil ha. Farge derimot, det vet jeg sannelig ikke, det er jo så mange flotte å velge i :o)

5413184104108_KitchenAid_5ksm150psewh_FDenne krølltangen har datteren min, jeg har ikke vært borti noe så enkelt…. Det ble krøller på noen få sekunder, enkelt og håndtere for en person er det også.

3030050087307_FHodetelefoner i mange prisklasser, fra det enkle til det avanserte for den kresne :o)

17817629003_Bose_SoundTrue_On-Ear_headphones_White_FJeg har alltid syntes at elektriske tannkoster tar mye plass, dessuten er det lite praktisk å ta de med seg på reise. Men se på denne luringen :o) Her er det eget etui hvor den kan ligge, den kan lades i en pc og den har faktisk med seg et eget lade glass :o)

8710103654940_Philips_HX9353_04_FNå må jeg ta en titt på julegavelisten min, kanskje blir det noen gaver av denne typen under treet i år….. Nå begynner jeg å glede meg skikkelig til jul, med en gang jeg går i gang med julegavehandelen, da kommer julestemningen snikende, sakte, men sikkert. Det er koselig å lete etter gaver og finner man noe som er midt i blinken, ja, da blir jeg så glad :o) Ha en trivelig novemberkveld alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

Julegavetips hos Expert.no

2 thoughts on “Julegavetips på nett

  1. Titti Malmberg says:

    Åh många bra julklappstips där, det tackar jag för! En radio skulle jag vilja ha själv i julklapp…dags att skriva önskelista till tomten snart :)
    Kram,
    Titti

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: