Julemarkedet vårt

I dag var det julemarked i grendehuset vårt. Arrangemenstskomiteen var veldig spent med tanke på hvor mange som kom, siden det også var andre og langt større markeder som foregikk på samme tid. Men folk møtte opp og mange ville ha den hjemmelagede kjøttsuppen som ble laget helt fra bunnen av, altså ekte kjøttsuppe :o) Julepyntede bord med hvite duker, glitrende juletre og på toppen av det hele, mange spennende og flotte salgsboder. Her var det koselig å sitte å spise kaker, suppe og drikke kaffe. Stemningen var god :o)

DSC_4777

De søteste strikkevottene fra Rannveig som også har Epla butikk og driver bloggen Timotei :o) Du skimter så vidt de herlige øredobbene som jeg kjenner igjen fra bloggen hennes…. Hun lager også matchende ringer.

DSC_4790 Dette er også Rannveigs produkter, knallstilige toalettmapper :o) Mer fra Timotei boden skal du få se i morgen :o) DSC_4787

Her ser vi litt av utvalget fra boden til Tanzania prosjektet. En frivillig organisasjon som har bygd opp en yrkesskole for fattige. De frivillige i organisasjonen selger produkter som blant annet er laget ved denne skolen.

DSC_4788

Disse kortene er laget av en afrikansk kunstner, også her er det frivillige som hjelper til med å selge produktene :o)

DSC_4794

En liten jente skulle så gjerne tjent seg noen kroner. Storebroren har fått rolle i filmfabrikken her på Levanger og tjener noen kroner på det. Da måtte lillesøsteren hans finne på noe, og ved hjelp av sin mamma har hun bakt og ordnet og hatt sin egen salgsbord. Herlig!

DSC_4799-001

Det mangler ikke på julegavetips. Helt utrolig lekre tennbrikettbokser….. Og luer, buffer og pannebånd i herlige farger og mønstre. Det blir mer om dette også i morgen :o)

DSC_4800

Søte små votter og heklede ugler. Er de ikke skjønne :o) Jeg blir så imponert og alle de flinke og kreative selgerne. Mer fra denne boden i morgen :o)

DSC_4812

Jeg har ikke spurt om lov, men jeg tar sjansen på å poste dette bildet av de flotte damene som har stått på for å få kjøttsuppen og hele arrangementet til å bli vellykket. Damen til venstre bakte en nydelig konfektkake som flere ville ha oppskriften på, og damen på høyre er primus motor for hele arrangementet. Så bra at det finnes slike mennesker :o)

DSC_4809

Disse sukkerkringlene var populære og smakte visstnok herlig….. Jeg smakte ikke på noen av kakene og angrer allerede…..

DSC_4804-001

 

I morgen kommer det enda flere bilder og er vi heldige vanker kanskje oppskriften på konfektkaken :o) Nå pyntes det pepperkakehus og kolapinnene skal snart i ovnen :o) Herlig søndagskveld til dere!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20