Juleprint i glass og ramme

God mandag, en skikkelig julete print mandag. For jeg har julestemning og det blir det juleprint av. Denne gangen har jeg lagt opp til en klassisk og skikkelig nostalgisk variant. Bare se på det tykke, lubne juletreet. Det er som tatt rett ut av Fanny og Alexander filmens storslåtte julestue. Jeg har bevisst valgt få eller ingen farger. Det gjør dette printet så anvendelig. Du kan printe det ut så mange ganger du vil og forstørre det kraftig uten at det går ut over kvaliteten på printet. Deretter er det bare å sette fantasien i sving. Gjør som her, ram det inn og sett det på en skjenk eller heng det på en vegg. Kanskje kan du til og med bytte ut noen av printene du har hengende opp til hverdags for å få litt ekstra julestemning. Jeg har kjøpt inn forskjellige rammer fra Ikea som passer til ulike størrelser. Når jeg er lei et print, kan jeg legge et nytt inn foran det første. Slik kan jeg bytte motiv og samtidig ta godt vare på et annet. Er du klar for juleprint på veggene, da kan du laste ned disse to på linken helt sist i dette innlegget. 

Rudolf, eller om du vil gi denne kjekkingen et annet navn, han blir fin både med og uten farger. Husk at når du laster ned en pdf fil som jeg gir bort i dag, da kan du skrive den ut så mange ganger du måtte ønske. Bruk den til pynt på veggen, ram den inn og gi den i gave til en venninne. Dette blir supre førjulsgaver sammen med noe annet godt. Rudolf vil nok også henge over senga til en liten gutt eller jente som gleder seg til jul. Et fint utgangspunkt for en koselig julehistorie på sengekanten. La ungene fargelegge Rudolf, og gjøre den til sin egen. Kanskje skal nesa få litt rødt glitter eller kanskje blir det rosa. Du kan også printe de ut som julekort og legge ved en julehilsen. 

Drømmen om et skikkelig juletre i stua. Overdådig pyntet med glitter, lys og julekuler. Er det noe som gir meg julestemning, så er det når juletreet kommer inn i stua på lillejulaften. Dette klassiske treet kan du også gjøre til ditt helt eget ved å fargelegge etter din smak. Dersom du ikke ønsker den gule stjernen eller lysene, velg sort hvitt når du printer ut.  Print som skal henge i glass og ramme kan du gjerne skrive ut på vanlig kopipapir. Skal du henge de opp med en klype eller tape, da vil de holde seg best om du skriver de ut på tykkere papir, eller tynn kartong. Skriver du ut ett bilde på ett ark og velger originalstørrelse, da vil du få en bred hvit ramme rundt selve bildet. Prøv deg fram og se hva du liker best.   

I linken under kan du, helt gratis, laste ned begge juleprintene. Håper du får glede av dem. Det hadde vært så koselig om du #bye9design, dersom du legger ut et bilde av printet på sosiale medier. Flere print er på planleggingsstadiet og nå er jeg i gang med ett som skal glede nyhetsbrev leserne mine på fredag. Ha en superduper dag! Likte du printene? Del veldig gjerne dette innlegget med andre ved å klikke på en av knappene lenger ned. 

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!