Julepyntede bord

Vel hjemme etter en koselig juleavslutning på barneskolen, ungene var kjempeflinke og satte stolte foreldre i julestemning med sine Prøysen sanger. Vel var noe sanger om jordbær og tango, men avslutningen var ekte jul :o) Nå sitter jeg her og koser meg med litt påfyll av julestemning. Det er så utrolig koselig å pynte middagsbordet ekstra når det er advent og jul :o) Så, når jeg sitter her og titter er det vel bare rett og rimelig at jeg deler inspirasjonen med dere :o) Vi kan vel alle trenge noe vakkert å titte på i disse hektiske førjulstider. Var ikke dette vakkert, ser ut som det er brukt tavlemaling på dekketallerkenen. Bildet er hentet fra Fern Creek Cottage

01ac59e8fd5e98138dc8336f12ea177b

Isblått er vakkert, kan godt dekke et slikt bord også til nyttår :o)

c9830d666b4b427545104fcd5209239b

Herlig og lekkert med papir og lin. Foto: Emag deco

bb8a59496f420516fd9dd66f06679b1c

Skinnende, strålende, glitrende sølv og gull er aldri feil på et julepyntet bord :o) Foto: Style at home

style-at-home-christmas-table-bling_thumb

 

Se på denne greina og lysestaken, den var rålekker og den kan vi faktisk lage selv. Spraymaling og lysholdere, kan det bli enklere….. Foto: Martha Stewart

 

hanukkah-table

Dette likte jeg kjempegodt, men nå har jeg da hvitt spisebord så jeg vet ikke helt :o) Foto fra House Doctor. 

rustik jul

Nå er det snart helg igjen for min del…. Halv dag på jobb i morgen og så er det fri :o) Denne helga skal jeg være hjemmes, så nå håper jeg å få pyntet og ordnet litt :o) Ligger litt etter med det… Dørkransen ligger klar, og har ventet på roligere tider, altså mindre vind. Det har det blitt, men da var jeg ikke hjemme og når jeg nå er hjemme er det sannelig meldt ny storm… I morgen skal den henges opp, uansett :o) Ha ei strålende god natt alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

4 thoughts on “Julepyntede bord

 1. Hanne says:

  Og der kom innlegget jeg har gledet meg veldig til, tror vi er ganske like når det gjelder borddekking – i alle fall så har jeg enda tilgode å finne noe i disse innleggene dine som jeg ikke liker:)
  Tusen takk for massevis av juleinspirasjon!
  Og varm og god klem til deg:)

 2. Toves Sammensurium says:

  Borddekningsinspirasjon får man aaaaaldri nok av,så greit med den saken.Så er det jo noe av det kjekkeste som finnes også da,å få dekke bord og lage til til eventuelle gjester – eller kanskje bare seg selv ? :)
  Her skal det konsentreres om å finne igjen bordene i heimen…du vet når ho mor har lagt syk noen dager så går det fort gale…x antall aviser,leker og altmulig ligger i store hauger overalt,så nå skal det bli godt å få røske litt opp rundtomkring!!!
  Toveklem:))

Comments are closed.