Julepynten vår

Rundt omkring i bloggeland ser jeg nå at julepynten forsvinner sakte men sikkert ut av hjemmene. Det er kanskje ikke så rart, mange starter jo pyntingen i november :o) Her i huset starter vi 1. desember og pynter litt etter litt fram mot jul, men den siste pynten kommer rett før julaften. Jeg er derfor ikke lei enda :o) Juletreet skal få stå enda en god stund ut i januar, edelgran drysser jo ikke…. Her kommer noen bilder fra spisebordet. Lysfat med julepynt, det er bare å skifte ut etter årstid og anledning :o)

DSC_8382

 

DSC_8384

Julerosen står fint enda, dette er en av mine favorittblomster til jul. Det skal være mulig å plante den ut på våren, men jeg klarer aldri å komme så langt før den dør.

DSC_8387

Gamle julekuler etter mine besteforeldre samt en litt nyere snøkrystall :o)

DSC_8375

Julepynt laget på juleverksted i år måtte opp i treet :o)

DSC_8377

Denne flotte stjernen er laget av datteren min på kunstverksted. Så fin…..

DSC_8368

Rådyrene har fått plass på salongbordet. Her får de stå i fred for kattepusene.

DSC_8339

 

Her pryder en hvit Azalea bordet, litt utfordrende plante å ha på bordet nært varmekilder, men med mye vann går det bra gjennom jula :o)

DSC_8337

 

Glasstreet med marsipan står sentralt plassert på salongbordet :o)

DSC_8360

 

 

DSC_8335

DSC_8346-001

Nå har jeg funnet fram bruksanvisningen på fotoapparatet og er i full gang med å lære meg de ulike funksjonene på et speilreflekskamera vi har hatt noen år. Det er jo ingen enkel sak å ta fine, klare bilder på en mørk ettermiddag, så her må det øves :o) Håper dere alle har det fint i romjulen! Noen av dere skal vel på jobb i morgen og så er vi sannelig snart klar for nyttårs feiring.  Håper dere får en herlig kveld alle sammen. Nå skal jeg ut å gå en kveldstur før det blir klart for krim på tv :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

 

12 thoughts on “Julepynten vår

 1. Rosehagen says:

  Hei;) Koselige bilder av et julepyntet hjem. Glasstreet ditt er så fint;)
  Azalia er en vanskelig plante jeg pleier å ha den i gangen og berger den da frem til sommeren;) Her får julepynten stå en stund til;)
  Savner litt snø og plukket noen kattlabber på tur i dag!!
  Kos deg;)
  Klem fra Ann-Mari

 2. Reidunn says:

  Fantastiske bilder du har tatt!!
  Så mye fint du har pyntet med:)
  Jeg har ikke så mye typisk julepynt og juletreet drysser ikke hos meg heller. Tror jeg får ha det noen dager til i år:) Er så fornøyd med det:)
  Men tenk nå er dagene allerede blitt noen minutter lenger. Vi går mot lysere tider:)
  Ønsker deg ei fin ny uke!!
  God klem fra Reidunn

 3. Helen says:

  Mye koselig julepynt hos deg :) Her blir også julen en stund til, må liksom få litt mere tid til å nyte den før den ryddes ut.

 4. Evy says:

  Her var det mye fint! :) Og ekstra kjekt med hjemmelaget julepynt! :)
  Vi begynner å pynte i midten av desember og tar det vekk 6 januar, så er heller ikke lei julen enda! :)
  Hele året går vi å gleder oss til denne flotte høytiden, og vips så er den ferdig. Så jeg prøver å holde på den så lenge jeg kan! :)

  Ha ein flott nyttårsfeiring! :)

  Klem Evy

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk! :o) Ja, det er så koselig når pynten er hjemmelaget :o) Godt å holde på jula noen dager til, det blir nok rundt 6. januar den forsvinner ut her også :o) Herlig nyttårsfeiring til deg også! Klem

 5. Hanne says:

  Julepynt med minner – den fineste:)
  Jeg synes bildene dine er både vakre og stemningsfulle, men jeg vet hva du mener med bilder i vinterhalvåret – det er nesten håpløst!
  Her blir også julen værende en stund til, det er sparsomt med pynt i adventstiden og da er det ekstra koselig å la den stå når hverdagen har innhentet oss etter jula, litt eksttra «fest»:) Det er alltid like deilig når den først blir pakket sammen og jula blir kastet ut og nøytrale og rolige farger blir tatt inn – men jeg har god tid enda;)

  Ønsker deg gode dager mot det nye året, her blir det arbeidsdag med assistent i morgen – vi får satse på kort dag;)
  Varm klem til deg
  Hanne:)

Comments are closed.