Julepyntet kjøkken

Da har jeg fått pyntet på kjøkkenbordet og i vinduskarmen. Det var sannelig et lite prosjekt i seg selv det fordi jeg hadde tenkt å ha selv brettede papirstjerner der. Som dere ser av bildet så ble det sannelig det, selv om det så mørkt ut en stund…. Jeg er ingen kløpper på disse stjernene, men jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle få til disse i år. Vi har brettet tre stykker fra før, men de var en del større, det ble litt i overkant pirkete med disse små stjernene… Men med en smule tålmod, noen runder med video forklaringer og en stor iver etter å klare det, kan jeg nå med stolthet si at neste gang jeg skal brette en slik stjerne, trenger jeg ikke bruksanvisning hi, hi :o)

DSC_8181 DSC_8186

Det lille juletreet i papir fant jeg hos Søstrene Grene, helt perfekt sammen med stjernene :o) Det hvite fatet er også kjøpt der.

DSC_8189 DSC_8190

DSC_8203

Her har en ny storm festet grep, det er helt utrolig hvor dårlig været har vært i november og hittil i desember. Jeg kan ikke huske å ha sett dagslyset på kjempelenge, det er vel ikke rart at vi trøndere lengter mot sol og varme :o) Heldigvis har vi julemåneden foran oss, vi tenner lys og koser oss i mørket :o) Jeg håper dere også har hatt en herlig dag! Tusen takk for at dere titter innom!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Julepyntet kjøkken

 1. Reidunn says:

  Så flink du har vært som har brettet de fine stjernene!!
  Jeg var innom Søstrene Grene og kjøpte de samme strimlene. Har skjønt at de ikke er så enkle å lage så jeg prøver å fatte mot til å begynne på de:)
  Så fint det var med det juletreet og stjernene!!
  Kikket på det fantastiske fine pepperkakehuset også:) Nydelig var det!!
  Uff jeg hører at dere har så dårlig vær!!
  Skikkelig skummelt med den vinden:)
  Håper det roer seg ned snart og at dere snart får se litt dagslys!
  God klem fra Reidunn

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk Reidunn! Ja, jeg er stolt over å ha klart å brette stjernene, men når man først har lært teknikken så går det egentlig veldig greit :o) Ja, her stormer det, har nesten blitt en vane :o) Gleder meg til sola titter fram en eller annen gang :o) Klem

Comments are closed.