Julestemning fra hagesenteret

Det ble en koselig førjulstur på hagesenteret :o) Akkurat slik jeg tenkte, var det ikke overfylt av folk slik jeg vet det blir neste helg. Jeg tuslet rundt og tittet på vakre dekorasjoner og den nye pynten som er kommet i år. Masse i hvitt, rødt og sølv, men også noe i gull selv om det ikke var så mye av det siste. Jeg kjøper sjelden ferdige dekorasjoner da det som oftest er julestjerner i disse og som de fleste vet er ikke de så særlig allergivennlige :o) Det er jo heller ikke svibel, men jeg klarte ikke å motstå denne søte lille svibelen :o) Her er litt av det som jeg handlet i dag.

DSC_8209 DSC_8212

Hvit julekaktus er vakkert og de står lenge dersom de holdes jevnt fuktige. Tørker de ut mister de knoppene. Denne har jeg satt i en plastpose og lagt hvitt gavepapir rundt krukken, det er festet med rødt bastbånd. Enkelt og julete :o)

DSC_8214

DSC_8215 DSC_8217

 

I tillegg til dette ble det hvit azalea, små sypresser, diverse grønne planter, ei lita gran, juleroser og litt glitter og stas :o) Jeg gleder meg til å gå i gang med dekorasjonene, men nå skal jeg trene og i kveld blir det kakebaking :o) Håper dere har en superduper lørdag alle sammen! Tusen takk for at dere titter innom meg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20