Julestemning hos Zanz

Jeg tok turen til Lillestrøm og bloggetreff i slutten av november. Jeg ble egentlig overrasket over hvor mange interiørbutikker det var der. Jeg er sikker på at jeg kunne vandret rundt i timevis og kost meg der :o) Bloggedamene var så heldige at vi fikk besøke en av butikkene etter stengetid. VIP shopping for ca 40 damer hos Zanz ikke som hos naboen, gjett om det var stemning. Det ble heller ikke mindre stemning av at damene i butikken stilte med sprudlevann og litt å spise :o) Det var i alle fall lagt godt til rette for en koselig stund i en herlig, flott butikk! Ja, jeg shoppet, litt julegaver og litt til meg selv :o)

DSC_7967

Nydelig med “sølv” i vinduet.

DSC_7970

Her fra utstillingen i vinduet. Det var utrolig koselig stylet, og man får nesten lyst til å ta med seg hele utstillingen :o) en slik diamant ble med meg :o)

DSC_7975

Lekkert med sorte hyller i utstillingen, de har Zanz for slikt disse damene :o)

DSC_7976

Enda et brett jeg bare har kunnet plukket med meg :o) Et slikt kanelhus kjøpte jeg tidligere i høst, koselig og stilig på samme tid.

DSC_7983

Er ikke disse bra skjønne….. Jeg hadde så lyst på et slikt lite tre og en bambi med horn, men jeg var redd hornene skulle knekke på hjemturen så det ble dessverre ikke…

DSC_7985

Lange møtedager og lite tid til juleforberedelser denne uka, men i morgen er vi ferdige og fredag setter jeg meg på flyet, klar for en førjulsweekend i Wien :o) Gleder meg veldig til å besøke denne byen som er kjent for sine fantastiske julemarkeder :o) Femte stormen på to uker er meldt over Trøndelag, hvis noen skulle lure…..nei, jeg har ikke pyntet inngangspartiet enda :o) Håper dere alle får en strålende kveld! Tusen, tusen takk for at dere titter innom meg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Julestemning hos Zanz

  1. Rosehagen says:

    Hei;) Nydelige bilder. Her var det mye jeg kunne ha tatt med meg hjem.
    Jeg har heller ikke pyntet ute.Siste storm tok med seg litt pynt som har stått ute en tid;) Så resten av pyntingen får vente;)
    God tur til Wien;)

    Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: