Juletre….

Nå nærmer endelig den store dagen seg.Her pynter og rydder og vasker vi og koser oss med julekaker, gløgg og julekalendere på tv. I går var det julelunsj på jobb, deretter var det strake veien til kirka hvor ungdomsskolen hadde avslutning. Nå er nesten alle gavene i boks og da gjenstår stort sett det som ikke kan gjøres før like før. Og da går vi rett over til dagens tips….

Juletre. Det er på tide å begynne å tenke på det. Dersom du har plastikk tre så kan du bare skynde deg videre, men skal du ut å kjøpe, så kan du begynne å tenke på det nå. I skrivende stund er far og datter på juletrehandel, det er helt greit å overlate dette til de to, da vet jeg det blir bra :o) Vi har de siste årene hatt edelgran. De drysser jo ikke i det hele tatt….. Så enkelt og greit. Da barna var mindre var vi på juletrehogst selv, men etterhvert vokser de fra det også.

Ikke vent med å kjøpe juletre til lillejulaften, treet trenger å venne seg til stuetemperatur. Kjøper du juletre som har stått ute i 10 minus, trenger det flere dager på å tine opp. Hos julegranen.no finner du flere tips om stell av juletre. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når du først er på juletrehandel må du huske å få med deg julenek og har du ikke skaffet deg ved til jul. så er det på tide å gjøre det også nå. Jeg håper dere har hatt en god fredag så langt. Jeg har knipset noen bilder fra spisebordet som dere skal få se litt senere i kveld, på gjensyn da.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Juletre….

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: