Jungeldyr på veggen

Jungeldyrene har våknet og er klar for en ny tilværelse på barnerommet. Jeg har hatt det morsomt med å sette sammen disse søte skapningene til koselige bilder som kan pynte opp på barnerommet. Denne gangen har jeg valgt norsk tekst, men engelske tekster er jo også så morsomt. Ofte synes jeg engelsk klinger mye bedre enn norsk når jeg skal tekstsette bilder. Men denne gangen ble det helt perfekt med norsk tekst. Jeg liker så godt disse duse fine fargene, de passer perfekt både til blå, brune, grønne og rosa nyanser som gjerne er å finne på barnerommet. Tekstene er laget for å passe til de små knøttene våre som er ny i verden og nysgjerrig på livet. 

Digitale print er blitt mer og mer populært over hele verden og for deg som har blitt bitt av printe basillen, så forstår du nok hva jeg snakker om. Fra du finner et print du kunne tenke deg å pynte med på veggen, til du har skrevet det ut og hengt det opp, tar det knappe ti minutter. Du kan fornye og bytte ut når som helst, ja til og med midt på natten om det passer deg best. 

Jungeldyrene er laget innenfor en ramme på 13x13. Dermed passer motivet perfekt inn i en Ribba ramme fra Ikea, med passepartout. Bildet er også laget slik at det kan printes ut på et A4 ark og motivet kan i tillegg blåses opp slik at det fyller ut en A4 side. Det er de gjort på disse bildene. Det gjøres ved å stille inn utskriftsformat på printeren "tilpass til siden".

Jungeldyr - til veggen - print til barnerommet - bye9design printshop

Jeg må innrømme at jeg hamstret ulike rammer sist jeg var på Ikea. Det ble både tykke rammer, tynne rammer, avlange og firkantede, sorte og hvite, store og små. Nå kan jeg printe ut og bytte, sette sammen mange bilder eller velge bare noen få. Det kan ikke bli enklere å bytte ut motiver til veggpynten enn dette..... 

Det kan printes ut på vanlig kopipapir og limes på framsiden av en perm eller fotoalbum, deler av motivet kan klippes ut og limes på en fotocollage med bilde av barnet. Det kan printes ut på fotopapir og rammes inn, eller det kan printes ut på matt, tykt papir og tapes opp eller rammes inn. Selvfølgelig kan det jo også brukes som kort. Da anbefaler jeg en papir tykkelse på over 100 g. Ett print, mange muligheter. 

Jungeldyr - til veggen - print til barnerommet - bye9design printshop
Jungeldyr - til veggen - print til barnerommet - bye9design printshop

Håper du har en flott julidag! Jeg nyter livet i hagen og jobber med planlegging av flere blogginnlegg, nye print og ikke minst, fredagshilsenen til mine følgere. Er du ikke følger av fredagshilsenen? Her kan du lese litt om hva du får tilgang til om du melder deg på.