Kaffe og lesetid

Høstferieuka har bokstavelig talt blåst avgårde. Høsten har kommet for fullt og det er bare å pakke inn det som er av lettvektere ute i hagen, inkludert trampolinen….. Gårdagen var imidlertid strålende vakker med sol over Trondheim. Vi har tilbrakt to dager i trønderhovedstaden sammen med eldstemann som er student der. Med på turen ble fotoapparat og litt ting og tang til leiligheten. Nå planlegges maling av en vegg i stuen og vi leter ivrig etter bilder til veggene. I tillegg er vi på utkikk etter gode ideer til hva vi skal ha på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap. Her er vi ute etter noe tøft og urbant, så er det noen der ute som har gode forslag mottas de med takk :o) Fargevalgene er forøvrig enkle, hvitt og grått samt parkett i tradisjonell eik. Vi har innredet i fargene sort, hvitt, grått og brunt og jeg er fortsatt på leting etter en sterk farge som kan brukes på noen utvalgte ting :o)

DSC_6965

Kjøkkenkroken med barbord og barstoler er min favoritt, bildet på veggen er kjøpt på Living og er midt i blinken for oss som har mange turer til London bak oss :o) Studenter og kaffe henger liksom sammen har jeg alltid tenkt, men det gjelder ikke eldstemann hos meg, så denne tøffe kaffekannen fra House Doctor blir nok ikke brukt av han :o)

DSC_6968

DSC_6962

Nå har lyslykten kommet fram og siden vi er i et studenthjem er det ikke ekte blomster på bordet, men et friskt innslag av evigvarende planter fra Ikea :o)

DSC_6976

Magneter for å holde styr på dagene er kanskje ikke nødvendig men kule er de :o)

DSC_6996

Jeg måtte le litt da jeg så denne kurven hos Mathildes verden. Er det ikke slik da, at det alltid finnes noen ting vi ikke helt vet hvor vi skal gjøre av :o) Denne kurven fra House Doctor er plastbelagt på innsiden og pryder akkurat nå vaskemaskinen med diverse vaskutstyr inni.

DSC_7005

Flere glimt fra kjøkkenkroken finner du her, og glimt fra sofakroken finner du her. Fredagen er allerede godt i gang og jeg sitter akkurat nå og motiverer meg for en joggetur i blås og regnebort været. Trøsten er at det blir god trening i motvind…. og så utrolig godt å komme inn i varmen etterpå. I tillegg er det jo snart helg og hjemmelaget pizza på menyen :o)

Tusen takk til alle dere som titter innom meg og gjør det så morsomt å blogge. Tusen takk til dere som legger igjen koselige kommentarer, det setter jeg stor pris på. Jeg gleder meg allerede til å skrive morgendagens innlegg :o) For de av dere som har instagram så finner dere meg under hverdagslivdetgodeliv :o) Ha en strålende fredag alle sammen!

 

 

6 thoughts on “Kaffe og lesetid

 1. Anne Valstad says:

  Hei Nina! Først og fremst. tusen takk for at du legger igjen så hyggelige kommentarer på bloggen min. Sååå flotte bilder du viser oss her. Hyggelig med kaffetid ja, det er bare heeelt nødvendig det ;) Kos deg i helga søte du :))

  Klem, Anne <3

 2. Tove says:

  Å,vet du hva – jeg har sett en tapet som er temmelig lik….og har SÅ lyst å bruke den. – men hvor???Det må tenkes her også ;)
  Elsker London vættø!!!!

  Men som du selv er inne på,så landet være godt å tenke litt også,så blir plassen bare enda mer perfekt !!!Satser vi på :)
  Lykke til med din grubling,og kos deg med fredagskvelden og pizza !!
  Toveklem. :)

 3. Millas blåbærtua says:

  Så herlig med høst og fint vær,her var det nesten vårlig idag:)
  Ønsker deg ei god helg!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »