Kalender 2019 for Project Life og planleggere

Kalender 2019 for Project Life og planleggere

Minikalender 2019 for Project life og planleggere

Det er nesten litt rart å tenke på at oktober snart er over og vi skal inn i de to siste månedene av 2018. Jeg husker veldig godt denne tiden i fjor, da hadde jeg nettopp sagt opp jobben min for å jobbe med Bye9design på fulltid. Planene var mange og gleden over å få lov til å jobbe med noe som kan glede og hjelpe andre var stor, og er fortsatt stor.

Nå er det 2019 kalenderen som er tema og en av de mest populære for tiden, er denne minikalenderen. Den er laget for å passe til lommene i Project life album og andre pocket album. Den passer perfekt i notatbøker og større bulletjournaler. I tillegg er den supersøt som bordkalender og små venninnegaver. 

Kalender 2019 for Project Life og planleggere

Kalender 2019 for Project Life og planleggere


Print ut på A4 ark på en vanlig skriver

Kalenderen er digital, det vil si en vanlig pdf fil som du kan skrive ut så mange ganger du vil. Pakken inneholder både stående og liggende kort. Du får kalenderen i liggende retning med hele navnet på måneden og stående med forkortet navn. I tillegg får du alle månedene som png filer med transparent bakgrunn slik at du kan legge de over bilder før du printer. 

Det er ikke noe hokus pokus med å skrive ut denne kalenderen. Velg deg et tykt papir i A4 størrelse som du vil bruke. Minimum 160 gram og skriv ut. Deretter klipper eller skjærer du ut kalendermåneden. Du kan klippe utenfor eller innenfor den sorte streken, avhengig av om du vil rammen skal være synlig eller ikke. 

Kalender 2019 for Project Life og planleggere

Flotte vertinne og venninnegaver og til Project life

Du kan skrive  ut så mange eksemplarer av kalenderen som du vil. Dette blir flotte gaver til en venninne eller som vertinnegave eller julegaver. Hold kalenderbladene sammen med en klype, legg ved en notatbok, en flott penn eller tusjer. 

Men ikke glem at du kan bruke de som kort i fotoalbumet ditt. Dokumenterer du historien din med bilder fra en dag, eller kanskje en hel uke i gangen, kan du markere datoene når bildene ble tatt på kalenderen. Bruk farger som passer til bildene dine og den stemningen du ønsker skal framheves i albumet ditt. 

Kalender 2019 for Project Life og planleggere


Gratis produkt i oktober 2018

Hver måned legger jeg ut et gratisprodukt i nettbutikken for mine følgere av nyhetsbrevet. Nå i oktober er det nettopp denne kalenderen som kan lastes ned gratis. Men husk, du må melde deg på nyhetsbrevet for å få gratisproduktet. I tillegg må du benytte deg av muligheten før det blir 1. november. Da dukker nemlig neste måneds gratisprodukt opp, og jeg kan love deg at det har noe med jul å gjøre....