Kirsebærgrener fra hagen

I dag plukket jeg kirsebærgrener fra hagen. Tenk, det har begynt å komme bittesmå, lubne skudd, vi kan så vidt skimte de grønne bladene. Sola har vært litt framme i dag og selv om det er litt surt så kjennes varmen fra den :o) Når kvistene nå får komme innendørs i varmen, varer det ikke lenge før små hvite blomster spretter fram. Jeg har allerede drevet fram noen blomstrende grener inne i stua. Kattepusene våre har imidlertid fått det for seg at det er mye bedre å drikke vann fra blomstervaser enn fra vannskålen, så av og til finner jeg vasen veltet….. og da det skjedde med kirsebærgrenene glemte jeg å fylle på nytt vann. Blomstene tørket, vanligvis holder de en god stund i tørket tilstand, men da må de få stå i ro, ellers drysser det.

DSC_9417

 

Nå tenkte jeg å prøve ut en annen vri, jeg har fuktet papir og satt stilkene i en liten, blank pose, fylt på litt ekstra vann, satte på en strikk, og nå kan de faktisk ligge i denne kurven. Jeg har lagt over et håndkle for å skjule posen :o)

DSC_9436

DSC_9448

 

Lysestaker får jeg aldri nok av…. mange små, blir et flott tablå, hi, hi.

DSC_9443

DSC_9438

 

Små syltetøyglass som jeg liker å pynte med…..

DSC_9428

 

Jeg blir så glad når jeg ser sola som skinner på små, grønne knopper :o)

DSC_9437

 

Tid for kaffekos ved kjøkkenbordet.

DSC_9424

DSC_9414-001

 

Så enkel, så full av håp om lysere og varmere dager…..

DSC_9456

 

 

DSC_9459

 

Lørdag formiddag ved kjøkkenbordet, jeg husker godt noen slike formiddager hjemme hos besteforeldrene mine. Det var alltid noe godt til kaffen, lefsene husker jeg best :o) Jeg trives fortsatt godt ved kjøkkenbordet. En kopp kaffe, et blad eller ei god bok, og tid til å nyte det, det er ikke mere som skal til for å kjenne på hverdagsgleden.  Håper dere alle har hatt en flott formiddag!

 

12 thoughts on “Kirsebærgrener fra hagen

 1. Annkira says:

  Så koselige bilder du har tatt! Fikk en liten vårfølelse ved å se på dem :)

  Ha en fin helg videre.
  Klem :D

 2. Reidunn Kristiansen says:

  Så herlige bilder du har tatt!!
  Nydelig med sola som skinner så fint inn til deg:)
  Vi fikk litt sol på ettermiddagen i dag etter et skikkelig rufsevær tidligere.
  Da måtte bare verandadøra opp på vidt gap og jeg katten og jeg hoppet ut for å nyte de siste solstrålene!!
  Merker at det blir så mye lysere om kvelden også nå. Det er bare helt fantastisk!!!
  Ønsker deg en fin kveld:)
  Klem fra Reidunn

 3. Maria - Sabelhagens olivlund says:

  Så fint du gjort! Hihi, vilka busiga katter du har. Bra tips med vatten i påse.
  Kram Maria

 4. Hjem & Glede says:

  Hei skjønne!
  Så koselig med kirsebærgrener og så flott med sollyset som kommer inn….
  Herlig vår i luften:)

  Må du ha en fin fin søndag snart og takk for din hilsen;)

  God klem
  Camilla .

 5. Marit says:

  Åå så vårlig og fint, og så kan du jo glede deg til de springer ut i blomst.
  Nydelige bilder, ha en fin kveld.

 6. Anne Valstad says:

  Hei og takk for tipset om de kirsebærgreinene! Tror jeg må gå til anskaffelse av et slikt tre da ja :) Nydelige bilder du viser og du, så greit det gikk å komme seg inn på den nye bloggen din!!! Hadde alltid sånn problemer med den gamle…måtte vente så lenge før jeg kom meg inn, så da ble det ikke så mange kommentarer. Nå var det veeeeldig enkelt, såååå flott!!! Ha en riktig god dag Nina!
  Klem fra Anne <3

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Herlige kirsebærte, ja det må du prøve ut :o) Bra det går greiere å komme inn på bloggen nå, har vært noen uker der det har hengt seg opp, spesielt når det har vært mange bilder på innleggene :O) Herlig kveld til deg og god ny uke! Klem

Comments are closed.