Knallfarger på blomstene til helga

Det ble knallfarger på blomstene denne helga. Sola skinner, det har vært rundt femten grader enkelte steder, det er vårstemning og da jeg bare ha farger rundt meg! Fredag er fridag for meg, men i dag måtte jeg på et møte i en by en times kjøring nord for oss. Der har de en del butikker vi ikke har her i byen og da måtte jeg benytte anledningen til litt shopping :o) Bursdagsgaver, vårklær, treningsklær og litt diverse ble fangsten i dag. Ting og tang butikker sto ikke på programmet i dag…..Jeg dro også innom Plantasjen, noe jeg har gledet meg til hele uka, men måtte dra noe skuffet derfra i dag, nesten alle løkblomstene var på kanten til å være ferdig blomstret, men etter litt leting fant jeg noen jeg var fornøyd med så jeg dro ikke helt tomhendt derfra :o) Noen matbutikker er flinke på avskårne buketter og i dag fant jeg endelig en bukett med ranunkler. Jippi, dette var fargekick :o)

DSC_9926

Siden jeg har så mye grått og hvitt i stua er jeg helt nødt til å putte på med noen farger. Jeg tror ikke jeg vil trives uten en fargeklatt her og der, men det må ikke bli for mye.

DSC_9929

Dette bildet liker jeg ekstra godt…. Sola skinner og det lyser energi av blomstene :o)

DSC_9932

Gullputene er fortsatt framme, men etterhvert blir de nok byttet ut med puter i friske farger. Puter tar mye plass, dersom du har putemani kan det nok være lurt å skaffe seg noen gode inneputer og bytte på trekkene. Det er litt enklere å legge bort bare trekkene. Noen puter kommer imidlertid med innerputer, deriblant noen jeg ønsker meg nå, hi, hi, men jeg skal nok få plass til de også! :o)

DSC_9936

Søte, saftige plommer er et godt alternativ til lørdagssnopet….. eller…..

DSC_9937 DSC_9943

Jeg håper det blir enklere å få tak i ranunkler her etterhvert. Er de ikke flotte :o)

DSC_9946 DSC_9948

Nå har fredagskvelden senket seg, selv om det fortsatt er lyst ute :o) Hjemmelaget pizza har vi kost oss med og nå skal jeg benytte kvelden til å slappe av og titte innom alle bloggene jeg har gått glipp av denne uka :o)

3 thoughts on “Knallfarger på blomstene til helga

  1. Rosehagen says:

    Nydelige ranukler;) Virkelig en fargeklatt den buketten din;) Har prøvd meg på ranukler i potte, men de står ikke så mye lengre enn bukettene!!
    Jeg har passet huset mens mannen har vært på topptur i dag, Snota. Å så misunnelig jeg har vært i hele dag ;) ;)
    Dumt med skyene nå som det er helg og fri for de fleste, men sånn er det….
    Kos deg med fri;) Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.