Kort til konfirmanten

DSC_6775

Nå er jeg hoppende glad for å kunne vise fram noe av det jeg har jobbet med i det siste. Det nærmer seg konfirmasjonstid og jeg vet mange er på utkikk etter kort de kan gi bort til konfirmantene rundt seg. Jeg har laget en rekke ulike motiver og her kommer de to første. Temaet er fotball og her har konfirmanten tatt gullskoene på. Kortene er doble slik at det kan skrives på egen tekst på innsiden. I pakken jeg selger får du ett med gulltekst og ett med sort tekst. Mange jenter spiller fotball og kortet med gullskrift er spesielt laget med tanke på jentene. Men gutta må gjerne få litt glam og glitter de også.

DSC_6777

Kortene blir finest om du skriver de ut på papir som er over 200 g. Du finner både matte ark og blanke ark i hobbybutikkene. Selv foretrekker jeg matt ark, men mange liker glossy overflate, og disse kortene blir lekre med tykt, blankt papir.

Husk at skriveren din er avgjørende for hvordan fargene blir gjengitt. Selv benytter jeg en blekkskriver og er veldig fornøyd med det.

DSC_6778 DSC_6780

Kortene er 13 x 18 når de er brettet dobbel. De kommer som en pdf fil på epost, umiddelbart etter kjøp. Kortet skrives ut på et A4 ark i den tykkelsen som foretrekkes. Deretter må kantene klippes og kortet brettes. Vips, ett stykk konfirmasjonskort klar til bruk. Nettbutikken er åpen døgnet rundt, derfor kan du også printe ut dine egne kort når som helst på døgnet og fra hvor som helst, bare du har tilgang til internett og en skriver.

DSC_6782

Noen lurer på om det er dyrt å handle et kort på nett som du ikke får i postkassen. Tvert imot! Du betaler én gang for det kortet du vil ha, deretter kan du skrive du ut så mange ganger du vil. Du mottar filen med kortet på i eposten din, deretter kan du lagre filen, eller la den ligge i eposten din. Fra nå av kan du selv bestemme om du vil ha ett eller 50 eller enda flere eksemplarer.

DSC_6788

Disse fotballkortene kan du benytte både til gutter og jenter. Gullet ser ut som bladgull og den grønne gressmatten har fått sin farge ved hjelp av vannmaling. Kortene er å få kjøpt i bye9design printshop.

Klem fra Nina