Koselig med hjemmelagede gaver

God jul til dere alle! Håper dere har hatt ei fin julefeiring så langt :o) Her er det skikkelig julestemning med masse snø, men så langt har jeg bare tittet ut på den. Med store unger i huset er det ikke lenger så om å gjøre å komme seg ut for å base rundt i snøen. Det er utrolig godt med noen late dager hjemme, spise godt, lese mye, se gode filmer og trene litt :o) Vi har med andre ord kost oss masse og jeg har vært så heldig å få mange fine gaver også denne jula. Hjemmelagede gaver er veldig koselig å få. Spesielt når man vet det ligger mye tid og arbeid bak det som er laget. Hjertelige julekluter fra Bittamis design var litt av en overraskelse. Tykke, gode grytekluter er midt i blinken. Her er det strikket fire kluter som er lagt dobbel og sydd sammen med en heklet pyntekant rundt. Og den fineste, julerøde håndduken med kontrastkant rundt. Tusen takk til mammaen min som har laget dette til meg :o)

DSC_4940DSC_4934-001DSC_4941 DSC_4948

En stor takk til snuppa mi som også er blitt ivrig med garn og pinner. Med litt restegarn og pinner ble det den søteste lille kopptua som mamsen fikk i gave, og flere kluter er på gang. Det er visstnok langt mer givende å strikke slike små prosjekt som blir raskt ferdig, men genseren hun holder på med vokser litt etter litt den også :o)

DSC_4942 DSC_4943 DSC_4946

Fra venninnen min langt mot nord ble det et skikkelig koselig husmorforkle :o) Det er lenge siden jeg har sett forkle av denne typen. Det blir godt å ha når det skal bakes til bursdager og konfirmasjon i løpet av våren :o)

DSC_4959 DSC_4961 DSC_4965

Nå har mørket senket seg utendørs, innendørs har vi tent massevis av levende lys. Ungdommen drar av sted for å møte sine venner mens noen av oss trives utmerket godt hjemme i godstolen :o) Plutselig er det tid nok i massevis til lesing og film titting. Herlig :o) Ha en riktig god 2. juledag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Koselig med hjemmelagede gaver

 1. Rosehagen says:

  Hei og gledelig jul;)
  Så flotte julegaver du har fått;) Hjemmelagde gaver er alltid koselig å få. Det er sjelden jeg får det, for alle tror jeg lager nok selv! Her er guttene dratt avgårde til jobb og byliv. Vi “gamle” har vært ute og nå er det koselig kveld med (snart) mat, film og strikketøy;)
  Fortsatt god jul til deg;)

  Romjulsklem fra Ann-Mari

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Gledelig jul til deg også! Ja, det er rart med det, men det er veldig koselig å få noe andre har laget selv om man lager mye selv også :o) Dere får kose dere så mye, tenker dere har hatt ei fin julehelg med gjengen :o) Klem

Comments are closed.