Koselig med nymalt hjørneskap

Jeg er så fornøyd :o) Etter mange timers malearbeid er endelig hjørneskapet kommet på plass på kjøkkenet. Jeg har så smått begynt å fylt det med ting som tidligere har stått på kjøkkenbenken, men det blir nok stadige forandringer :o) Skapet ble kjøpt på begynnelsen av 90 tallet, da var det lutet og helt i tråd med den tidens materialvalg. Det er nesten morsomt å se at det lyse treverket er på full fart inn i interiørverdenen igjen, men jeg er definitivt over den perioden! Jeg liker fortsatt trefargen, men da i små detaljer og noen få møbler :o) Derfor er skapet mitt hvitt nå og jeg er superfornøyd :o)

DSC_6824 DSC_6833

Opprinnelig var det også dør på dette skapet. Den skal få gjøre nytten et annet sted med litt dill og dall på :o) Jeg ville ha åpne hyller her, da det blir rimelig kronglete med dør når kjøkkenbordet står rett foran.

DSC_6835-001 DSC_6837

Tilsammen er det 30 små glassruter på dette skapet, inkludert døren. Det var definitivt veldig pirkete å maskere innsiden og utsiden. Som dere ser er ikke åpningen særlig stor, så jeg la skapet på gulvet og sto omtrent på hodet nedi for å komme til, med tape og en liten malepensel. Nå er det historie, jeg er ferdig :o)

DSC_6839 DSC_6840-001

Endelig er det helg igjen og høstferien er i gang for de som er så heldige å ha det :o) For min del blir det noen fridager og noen jobberdager, gleder meg til noen rolige dager. Nå har jeg handlet inn massevis til bakelisten datteren min og jeg har laget oss, så nå skal det bakes :o) Men først….. huset må vaskes og pizzaen skal lages. Jeg ønsker dere alle sammen en strålende fredag og en god start på helgen! Tusen takk til dere alle som titter innom meg, jeg setter utrolig stor pris på det!!

 

6 thoughts on “Koselig med nymalt hjørneskap

 1. Tove says:

  Huff for en tålmodighetstest å male!!!!Men desto deiligere å bli ferdig da,spesielt når det blir så fint!Lyst og lett Nina,flott forvandling og garantert kjekt å ha ekstra hyller å pynte i ;)
  Nyt helgen!!!
  Toveklem :)

 2. Reidunn says:

  Her vet jeg at du har hatt litt av en jobb!!
  Så utrolig fint det ble:)
  Så vanskelig det må ha vært å male sprossene inni!!
  Du har vært både veldig tålmodig og veldig flink!!
  Dette kan du være stolt av:)
  Nå kan du kose deg og nyte synet når du sitter på kjøkkenet:)
  Ha ei kjempefin helg!!
  God klem fra Reidunn

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk Reidunn! Du som har malt så mye vet akkurat hvilken jobb dette har vært. Ja, nå skal jeg skal kose meg og nyte synet, det var verdt jobben synes jeg, men tror ikke det blir malt flere slike skap nei :o) Herlig helg til deg også! Klem

 3. Millas blåbærtua says:

  Sånn et nydelig hjørneskap,så vakkert:))
  Herlig med lys farge!

  Nyt helga!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.