Koselig shopping

God lørdag alle sammen :o) Jeg har så lyst å dele noen bilder med dere fra en koselig shoppingtur jeg hadde denne uka. Mathildes verden på Steinkjer har pusset opp butikken sin og hadde åpningsfest tirsdag denne uken. Der ble vi møtt med champagne og canapeer og masse flotte varer :o) Det jeg liker så godt med denne butikken er den gjennomførte stilen samt kombinasjonen interiør, blomster og klær. Det starter på fortauet med en flott utstilling slik som her….. Jeg blir rett og slett dratt mot butikken når det ser slik ut :o)

IMG_8786

Ser det ikke koselig ut? Stylet med interiør som er til salgs i butikken. Her kan mannen sette seg ned og vente mens kona prøver klær eller venninnene kan ta en pust i bakken på shoppingrunden :o)

 

IMG_8784

Lekre hyller med all slags nødvendigheter….. :o) Og her ser dere så vidt ansiktet midt i bakgrunnen, i ivrig samtale med min mamma som var med meg på denne koselige shoppingturen :o)

IMG_8812 (1)

IMG_8758

Bildene fra butikken har jeg lånt av Mathildes verden

Kanskje lurer du på om det ble med noe hjem fra denne turen, og ja, det ble det :o) Både bursdagsgaver, julegaver og noe til meg selv :o) Små syltetøy glass fra Nicolas Vahé, servietter fra Tine K home og kniv :o) Disse glassene er superpraktiske når du skal ha med litt syltetøy i matpakken :o) Fyll på med eget når de er tomme.

DSC_6818

Tøff kurv fra Bloomingvill ble også med hjem og denne søte kjertelysestaken fra Tine H home. Jeg har allerede ønsket meg flere av disse lysestakene. Det er så fint når flere slike står sammen.

DSC_6821

Salt må vi også ha, om enn ikke i så store doser. Denne posen vil nok derfor vare en god stund :o)

DSC_6817

Flere ting ble også med hjem, de vil dukke opp etterhvert som jeg får tatt bilder :o) Nå skal jeg komme meg avgårde på joggetur før jeg overbeviser meg selv om at det så mye annet og viktigere jeg heller vil gjøre :o) Ha en superduper lørdag alle som titter innom meg! Kjempekoselig at dere legger igjen kommentarer og velkommen til nye følgere :o) Følg gjerne bloggen min på facebook dersom dere har det :o)

 

7 thoughts on “Koselig shopping

 1. Anne Eriksen Valstad says:

  Alltid trivelig med slike shoppingturer Nina! Nå har jeg nettopp avtalt tur til Steinkjer med mannen. Har nese for interiør han og. så da kan dette bi en fin høstferie, slipper overnatting og marsvinpass, hehehe! Tusen takk for tipset <3 Klem, Anne <3

 2. Anne Eriksen Valstad says:

  Hei igjen søte du! Nå har vi trapp som går over tre etasjer, Dvs to trapper. Den ene har repo, men nå skal vi ha to 180 graders trapper og de skal snues, så det blir store forandringer og sikkert uvant i begynnelsen ja, hahaha. Det blir en hvit trapp med tette trinn, men bøk i inntrinnene og i håndløperne. Vi skal ha lys i overkant av trinnene, altså som lyser utover trinnene da. Bor du på Steinkjer Nina? Trodde du bodde på oppdal jeg…tok visst feil der da ;) Klem, Anne <3

 3. Ruth M. says:

  Tusen takk Nina for trivelg besøk og handel, hyggelig prat og super reklame for Mathildes verden. Velkommen tilbake!
  Fortsatt fin helg:)

  Klem Ruth M.

 4. Rosehagen says:

  Hei;)
  Dit vil jeg;) Kanskje det blir Steikjertur nå som jeg har en hel uke fri;)
  Ser jo bare helt nydelig ut;)

  Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.

Translate »