Koser meg glugg i hjel

Det høres litt drastisk ut når jeg skriver det, glugg i hjel…., men det beskriver i alle fall litt av hvordan jeg har det akkurat nå :o) Jeg koser meg, fire hele fridager har jeg foran meg og de skal fylles med husarbeid, trening og masse hobby :o) Da jeg opprettet bloggen var et av ønskene mine at jeg skulle kunne klare å dele noe av min glede over det å kose seg i hverdagen. Det å kunne sette seg ned og glede seg over noe pent å se på, gleden over å kunne skape noe selv, rett og slett gleden av å fylle hverdagen med noe som gjør deg glad :o) Datteren min dro i dag til London på weekendtur uten meg….. :o) Det er første gang hun drar alene på en slik tur uten at jeg er med, og det er litt rart for oss begge. Jeg savner henne allerede, men mor vet råd…. Jeg har allerede vært på en aldri så liten shoppingtur og nå er dagene fylt opp med massevis av sysler, så nå er jeg veldig spent på hva jeg rekker over. Det kribler i fingrene etter å komme i gang, men først må jeg jo vise dere noe av det jeg har på gang her….. Gardiner, hvite gardiner til nymalte stuevindu, i kveld skal åtte lengder legges opp og deretter henges opp :o) Det grå linstoffet skal bli putetrekk, og så må jeg ha kaffe, kaffe og levende lys. DSC_9081

I ett av bladene til Jeanne d’Arc Living fant jeg en oppskrift på små strikkede og tovede kurver. Kjempesøte kurver som kan strikkes i flere størrelser og brukes til oppbevaring. I oppskriften var det brukt et dansk ullgarn som jeg ikke får tak i her, men alternativt garn fikk jeg skaffet i dag. Nå blir det både strikking og film og OL sending :o)

DSC_9067 DSC_9073

Herlige kurver :o)

DSC_9075 DSC_9077

På garnbutikken dukket denne boka opp, jeg klarte rett og slett ikke å la den bli igjen. Den er fylt med nydelige bilder, oppskrifter på herlige strikkeprosjekt og til og med matoppskrifter. Helt klart en ny favorittbok!

DSC_9064 DSC_9065

Og mens jeg holdt på med shopping måtte jeg jo innom Mamuttsalget og skaffe meg noe lesestoff….. Her var det litt av hvert å finne, og disse bøkene ble med meg hjem i dag.

DSC_9078

Og til slutt…. denne har ligget på vent en stund og siden jeg nå har drasset symaskinen opp i stua, til tross for eget syrom…. Ja, da kommer jeg kanskje i gang med denne også i løpet av helga :o) Symaskin i stua og OL på tv, det er greier det skal dere vite :o)

DSC_9084

Selv om jeg ikke kommer i gang med halvparten av alt det jeg har planer om nå i helga, så er gleden over å planlegge disse aktivitetene stor og jeg har noe å se fram til. Det er rett og slett til å bli strålende glad av :o) Er det ikke ofte slik da, planlegging og det å glede seg er vel halve moroa :o) Nå har jeg fått invitasjon fra en av sønnene mine til å være bisitter under en zoombiefilm som skal vises her i kveld… Jeg må sørge for å ha fått lagt opp strikkingen til da :o) Det kan nok være kjekt å ha noe å gjemme seg bak av og til…. Håper dere alle har en herlig torsdagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Koser meg glugg i hjel

 1. Reidunn Kristiansen says:

  Den boka ser ut til å inneholde mange flotte oppskrifter!!
  Det er så gøy å ha noen hobbyprosjekter på gang. Ikke minst som du sier bare den gleden av å vite at det skal begynnes på en dag:)
  Tenker det skal bli fint med nymalte vinduer og hvite gardiner. Du har litt av en jobb med å legge opp alle lengdene!!
  Da ønsker jeg deg ei fin kreativ helg:)
  God klem fra Reidunn

Comments are closed.

Translate »