Kosestund i hagen….

Ja, jeg kan jo drømme om det imellom haglebyger og regnbyger. Men i dag trosset jeg været for jeg hadde så lyst å vise dere den nymalte stolen min :o) Her i kjøkkenhjørnet er det lunt og godt og jeg tar gjerne en kopp kaffe når sola skinner. Denne stolen kjøpte jeg på en bruktbutikk for mange år siden, mens ungene var små. Den måtte rett og slett flytte ut da den ikke var laget for klatrende småbarn :o) Tre ben er ikke så mye å stå stødig på, hi, hi :o) Først var den brun, så ble den grønn og nå er den hvit. Jeg malte den med samme maling som på vinduskarmene, utendørsmaling holder den fin lenge.

DSC_1209

Piletreet har jeg satt i en krukke til det blir vær å plante i. Kaffen ble kald før bildene var tatt, hi, hi og jeg kan love dere at det ble ikke lest mye i boka før jeg hutret meg inn igjen :o)

 

DSC_1211

Jeg har jo alltid ønsket meg rennende vann i hagen og nå har jeg fått det, hi, hi. Kanskje ikke helt i den størrelsen jeg hadde tenkt meg, men hva gjør vel det. Her sildrer det vann far morgen til kveld :o)

DSC_1230

Etter inspirasjon fra hagesenteret vårt veltet jeg krukkene og plantet takløken i åpningen. Mosen bevarer jorden fuktig lenge og jeg slipper å vanne så ofte, den er jo dekorativ den også.

DSC_1225 DSC_1227

Stolen er nymalt og jeg er klar for denne boken.

DSC_1224

En av mine favoritt planter blomstrer nydelig akkurat nå :o)

DSC_1215

Da har sommerferien startet for ungene i huset. Det har sannelig vært en hektisk periode med utflukter, leirskole, fjelltur, avslutninger og alt annet som hører med til skoleslutt og feriestart, men jeg ville aldri vært det foruten. Nå er minstepia vår ferdig med barneskolen og plutselig er vi foreldre ferdige med 17 års sammenhengende samarbeide med barneskolen :o) Ja, milepæler er det hele livet og nå er vi klar for en ny epoke, men først skal vi kose oss med sommer, ferie og mye fritid :o) Håper dere alle har en fin fredag uansett vær :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Kosestund i hagen….

Comments are closed.