Kreativ torsdag – litt småpussel fram til påske

Det nærmer seg påske og da kan det jo være gøy å lage noen enkle ting sammen med ungene. Disse “klemme” figurene er så søte. Her tviholder på en påskesjokolade. Kanskje slipper de godisen når en liten jente eller gutt ber om det :) Følg linken under bildet for gratis print.

hjemmelaget påskepynt

                          Via Lia Griffith

Har dere sett noe så søtt og i tillegg er det superenkelt å lage sammen med barn. Pastellfarger, påskefarger, sommerfarger, alt kan brukes. Her er det laget en påskehare, men du kan printe ut andre former som blomst, seilbåt, bil, ball…. da får du et garn nøste :o) Hare printet får du via linken under bildet :o)

28c9d30eb80a39823cf65e84c3c1b0be

Via Katie Crochet Goodies

Gull, kobber, farger på eggene er enkelt å få til med spray :o) Bare husk at spraymaling som regel ikke er spiselig og derfor ikke må benyttes på egg som skal spises…. Helt nydelig med en liten blomst…

79ideas-golden-eyes

Via Radostina/79.ideas

Morsomt med tekst på eggene. Vannmaling er det som oftest benyttes på egg som skal spises. Benytt en tynn, tynn pensel vil påskeeggene. Skrive en tekts, tegn et ansikt, lag morsomme egg til påskefrokosten :o)

ae0e8778619a37e98b5d9c23a4bbcf6dVia Ikea 

Se på dette nydelige vintagebildet….. Detaljene finner du via Nelly vintage home.

yai

Nydelige vintage egg. Se hvordan du lager slike via inspire.co

34bdbe022051e23d853ca928a910b849

Foto: Opulent Cottage

Dette egget er en av mine favoritter. Er det ikke nydelig……Det kan brukes både før og etter påske og gir en herlig vårstmning synes jeg. Du kan bruke hvilket egg som helst under mosen, bare husk at et papp egg vil løse seg opp om det blir liggende ute over tid. Legg mose rundt hele egget og fest den med tynne ståltråder. Putt de bittesmå røttene til plantene inn i mosen som må være fuktig. Pynt med et bånd i ønsket farge og materiale. Husk også å fukte mosen med jevne mellomrom for å holde liv i blomstene :o)  Via vitt hus og vita knutar

a080d469c3ef9abb751284df56b07c79

Her skinner sola og himmelen er knall blå. Vi går visstnok mot en helg som skal bli knall :o) Det gleder vi oss til. Enda er det for mye vind til å ta med kaffekoppen utendørs, men jeg håper anledningen byr seg i helga :o) Denne uka kom vi endelig i gang med bordkortene til konfirmasjonen og som om ikke det er nok…. vi er snart ferdige :o) Herlig å få ordnet slike ting i god tid. Ha en strålende torsdag alle sammen!

Translate »
%d bloggere liker dette: