Kreativ torsdag med washi tape

Denne uken har nesten flydd avgårde, snart er det helg igjen og også den skal fylles med planlagte aktiviteter. Uken har likevel ikke gått helt uten kreative sysler. Vi holder på med invitasjonene til konfirmasjonen og nå er delene klippet, kortene er spraymalt, og detaljene holder på å komme på plass. Jeg gleder meg til å vise de fram til dere :o) i dag har jeg tenkt å vise dere noen tips til hva dere kan bruke washi tape til . Dere vet, disse papirtapene i forskjellige farger og med mønster i alle mulige varianter… Det kan da vel ikke finnes noe enklere dekormateriale enn disse tapene….. Ja, bortsett fra maling da, men det må jo tørke :o) Her er et superenkelt tips til den som leier en hybel eller leilighet og ikke kan male veggene….. Tape en skyline over senga….. Via Bambula

dafc2925468edfeaffbab55e110301d9

Wallstickers er populære og det finnes flere typer trær å få kjøpt…. Lag ditt eget tre, akkurat slik du vil og i den fargen du liker, dessuten mye billigere :o) Via Boligliv

8ecba2456a28558c7015c0ccce7011cd

Dersom jeg hadde hatt tilgang til washitape da guttene mine var små, da skal jeg love at de hadde fått et slikt gulv til bilene og legoen sin :o) Via Le Jardin de Juliette.

car-track-624x624Se på disse superfine kortene laget med tape :o) Se hvordan du lager disse via Precocious paper

cards-3

Jeg har en datter som bare elsker blyanter og tusjer i alle varianter. Da hun var mindre var det ekstra stas å få blyanter som hadde fin pynt. Nå er ikke det så viktig lenger, nå er det blyantens formål som er viktigst, men her en dag oppdaget jeg at hun satt og tapet noen av blyantene. «De er jo så kjedelige, mamma» :o) Her er noen tips til blyant pynt via Hank & Hunt

pencils-2-624x416

Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før….. Så praktisk…. Bruk tape i ulike farger i planleggeren. Via Jensie Jean

r+hwashiplans

En enkel binders kan bli supersøt med litt tape. Via Buzzfeed

a162397a13b2d681caa2a16e3298e11e

Er du som meg og elsker bokser og esker hvor ting og tang til hobbyrommet kan oppbevares…. Ja, da kan kanskje dette tipset være noe for deg. Her er det bare å pynte opp kjedelige skoesker eller gamle esker som du er lei fargen på :o) Via Dimpleprints.

enhanced-buzz-5859-1348846004-10

Washitape kan brukes til det meste, men husk at de fleste rullene ikke har kraftig lim. Dersom du skal lime opp noe du vil beholde lenge kan det være lurt å ta på litt ekstra lim. Det er også noen vegger hvor tapen ikke fester godt, du må nesten prøve deg fram. Jeg bruker decoupage lakk på for eksempel esker som den ovenfor, da holder tapen veldig godt :o) Ha en herlig torsdag og hiv deg med på min give away som jeg minnet om tidligere i dag :o) Det er bare å legge igjen en kommentar på innlegget eller på facebook så er du med i trekningen av et flott, valgfritt sengetøy.

 

 

4 thoughts on “Kreativ torsdag med washi tape

  1. Helen says:

    Jeg elsker washi tape. Jeg bruker de i «plannerne» (almanakkene) mine hele tiden. Jeg kjøper de på ebay og etsy, men har også funnet noen på Søstrene Grene.

Comments are closed.