Kreativ torsdag

Torsdag og jeg må bare dele noen DIY tips med dere som jeg rett og slett synes er «stunning» som det heter på engelsk. Det betyr fantastisk, og ja, jeg synes faktisk at denne ukens prosjekter er nettopp det. Først ute er disse flotte små bordkortene i gull. Kan du gjette hva de er laget av….. en cola boks. Ja, en brusboks og litt gullmaling samt stempel for å prege inn navnene og vips så er det et vakkert bordkort. Se den detaljerte framgangsmåten via Lemonthistle

Name-Markers-1503074

Flate, brede skinnreimer i friske farger. Dette er litt av en vitamininnsprøyting i hverdagen. Disse kan du også lage selv. Her er det brukt flate skinnbånd og glideskinner som det er limt bokstaver på. Se hva du kan finne i smykkeavdelingen på hobbybutikken. Lag dette kule armbåndet ved hjelp av detaljert beskrivelse via A beautifull Mess. 

6a00d8358081ff69e201b8d0793ae2970c-800wi

Er du også glad i farger når våren og sommeren er på vei. Jeg er i alle fall det og disse putene er faktisk både raske og enkle å lage selv. Også her får du detaljert framgangsmåte via A beautifull Mess

6a00d8358081ff69e201bb07df7245970d-800wi

Liker du å lage kort, eller ser du kanskje for deg at du skal male et lerret med vakre farger og kanskje noen spennende mønstre og ord. Det er enkelt selv om du i utgangspunktet ikke er noen kunstner. Benytt sjabloner og se hvor fint det kan blir. For flere tips og ideer kan du ta en titt inn t. Via Stampington Og du, med vannmaling på flaske, dusjer du bare den mengden du trenger for å få ønsket effekt. Lynraskt og superenkelt :o)

stenciled-projectsVet dere hva…. nå er vi klar for EuroDisney. Nå er det mange år siden jeg var der sist, det skal bli spennende å se hvor mye det har forandret seg. Ha en kreativ torsdag og kos deg videre i påsken!