Kristina Dam en visuell opplevelse – grafikk og kunst

Det er spennende når det dukker opp nye kunstnere. Kristina Dam har laget en spennende kombinasjon av grafikk, kunst og interiør. Nydelige bilder med spennende og annerledes effekter, interiør vi kjenner igjen, men som likevel er noe annet og ikke minst den vakre kunsten. Se og opplev noen av bildene og produktene. Ta en titt innom hjemmesiden til Kristina Dam og bli bedre kjent med denne spennende kunstneren.

press_ss15

Vi finner vakre og funksjonelle møbler i vakker kombinasjon med kunst som rett og slett er vakker og se på…..

2015.KRISTINA_DAM_halfmoon_mirror_antique

 

Kristina Dam Cube Table_black_white

 

Jeg synes disse bildene er vakre, mystiske og behagelige å se på. Jeg kunne gjerne tenkt meg et slikt bilde på veggen.

Ball_cactus_II-50x70-presse

Denne ble jeg helt bergtatt av. Hvordan fungerer den når sola skinner på den, er det mulig å flytte på skivene slik at lyset faller annerledes….

Kristina Dam_reflectingsculpture

 

Kristina Dam_diamondsculpture3

Likte du stilen og vil titte nærmere på noen av produktene får du kjøpt noe av dette hos Room21. Nå er det godstolen og kveld for min del, sola og snøen har byttet om på å ha hovedfokus utendørs mens jeg har vært på skytebanen sammen med en av sønnene. Nå tror jeg sannelig jeg skal finne fram strikketøyet og koke meg en kopp med te :o) Ha en herlig kveld dere også!

Translate »
%d bloggere liker dette: