La Cafetiere på kjøkkenbenken – et herlig design

Jippi, jeg er så glad for at La Cafetiere er kommet inn på mitt kjøkken. Neida, det er ingen fancy kaffemaskin, men en kul vannkoker i retrostil. Tenk at det er mulig å bli så betatt av en vannkokker,hi,hi, men denne er bare så utrolig flott å se på. Og de formene da, elegant, stilig og nostalgisk på samme tid. Nå er det tid for te, stilig vannkoker og elegante Eva Solo koppene :o)

 

Lekre detaljer, som en god gammeldags kaffekjele….

La Cafetiere på kjøkkenbenken - et herlig design

Vannkokeren kan du sette rett på bordet, den blir ikke varm under, dessuten er den jo så fin å se på….

La Cafetiere på kjøkkenbenken - et herlig design

La Cafetiere på kjøkkenbenken - et herlig design

Med sin moderne retro stil og nostalgiske utseende sklir den rett inn i et mer gammeldags miljø også ……Kan du kjenne duften av nymalte kaffebønner…:o)

La Cafetiere på kjøkkenbenken - et herlig design

La Cafetiere på kjøkkenbenken - et herlig design

Min Cafetiere, jeg er så fornøyd. Har du lyst på en slik du også finnes den i flere farver bla. hos Lune Hjem hvor jeg kjøpte min. Kanskje finner du en helt annen farvefavoritt.

La Cafetiere på kjøkkenbenken - et herlig design

Min kjære datter syntes mammas kaffehjerte ble noe slurvete laget, hun fikk dermed ordnet sitt eget som hun syntes var veldig greit at jeg foreviget og viser fram til dere. Det ble noe annet med dette hjertet ja. Jeg liker kontrastene mellom det blå og brune. Så friskt, og hver en kaffebønne nøye plassert.

Jeg har fått min første kopp kaffe i dag og er nå klar for jobben. Når jeg kommer hjem i ettermiddag er det helg, gleder meg veldig til noen fridager og tid til litt husarbeid. Håper dere får en strålende torsdag alle sammen!

6 thoughts on “La Cafetiere på kjøkkenbenken – et herlig design

 1. Tove Nordgaard says:

  Heisann Nina ! Prøver igjen å legge igjen et lite spor:-D Har lest flere av innleggene dine og er mektig imponert ! Du skriver så bra, har en fin presentasjon, og gir fin inspirasjon til ulike tema ! Ha en hyggelig torsdag ! Klem fra Tove

 2. siri ore elle says:

  Hei der!
  Så kul! Midt i min smak! Hadde passet perfekt inn på 50-talls kjøkkenet mitt. Jeg har en Eva Solo vannkoker, men den er litt finslig i stilen…Din var bare så stilig!! Må nok inn på Lune Hjem og sjekke litt:-) Du viser så fine bilder!!
  Fin helg til deg!!

 3. Nina says:

  Grattis :-) Utrolig stilig vannkoker.
  Sånn vil jeg også ha!
  Flott blogg.
  Fant deg nettopp hos Maliva :-)
  Ha ei super helg.
  Hilsen Nins

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: