Laaaangfredag

Jeg liker laaaaange fredager. Fredag er jo den beste dagen i uka synes jeg. Da ligger hele helga foran oss, og i dag er den jo ekstra lang :o) Det samme er jo helga denne gangen, det er skikkelig godt å ha langfri noen ganger. Gjøre ting vi ellers ikke har tid til, sove lenge, sitte lenge ved matbordet, lese masse og gå lange turer. Jeg har utfordret meg selv ved å dekke et påskebord med ting jeg har fra før, altså, ikke noe nyinnkjøpt. Utfordringen var å finne igjen tingene fra i fjor som jeg visste jeg hadde, litt gøy å se at nye kombinasjoner ga påskestemning. Nå må jeg jo innrømme at blomstene og egget er nyinnkjøpt…..

DSC_0038

De rustne hønene har jeg vist dere før. De er egentlig ment for utebruk, men siden været ikke har tillatt så mye pynting utomhus fikk de komme inn i varmen og her har de vært siden :o)

DSC_0025

Når jeg tenker meg om dukket det likevel opp en nyinnkjøpt ting her…. eggeglasset fra Ikea. Det strålte så gult der det sto og vips, for ti kroner ble det mitt :o)

DSC_0026 DSC_0029 DSC_0031

De grønne glassene har vi hatt i mange år og det gir et friskt innslag til bordpynten. Fjærene ble reddet fra kattene etter fjorårets påskedekorasjon :o)

DSC_0032 DSC_0033

En blanding av gule og grønne servietter tar igjen fargene i tulipanbuketten.

DSC_0036 DSC_0037 DSC_0039

Idag håper vi på grilling i fjæra. Ingenting smaker bedre enn mat laget ute i frisk luft :o) Håper dere alle får en herlig langfredag enten dere må jobbe eller har fri.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Laaaangfredag

  1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

    Fint du har pyntat! Dina hönor är så söta.
    Låter som du har en skön lååång fredag:)
    Kram Maria

Comments are closed.