Lag dine egne superenkle vimpler

Vimpler eller bannere er veldig populært. Fra de mest avanserte hjemmesydde hvor tall og bokstaver er applikert på hver vimpel, til de enkle som er revet av silkepapir eller aviser og brettet over et tau :o) Jeg kom over en superenkel banner der du rett og slett printer ut de bokstavene, tallene og motivene du vil ha. Og for en service fra bloggeren bak Shanty to Shic. Hun har lagt ut alfabetet, tallene og en lang rekke motiv til fritt bruk for deg og meg.

Free-Printable-Banner-Alphabet

Det er bare å laste ned, skrive ut og klippe :o) Vil du ha de stødig og ønsker å bevare de lenge, kan du lime de fast på papp. Utførlig beskrivelse og link til bokstavene du kan skrive ut finner du her. Link til tallene og andre motiv finner du her. Jeg har ikke rukket å få prøvd ut dette selv, men i løpet av høsten blir det nok laget noen vimpler her i huset også :o)

IMG_02121

I dag fyller jenta mi 12 år, hipp hurra for henne :o) Egentlig skulle det vært laget en banner til i dag, men tiden har gått med til å pusse opp og flytte frøkna inn på et større rom :o) Det er ikke alltid like enkelt med tre storebrødre som har hatt førstevalget av rom, men siden eldste storebror nå er student i en annen by, har vi kunnet rokkere om på rommene og favorittrommet hennes er nå i boks :o) Dagen skal vi feire på fotballkamp på Ytterøya, ei perle av ei øy i Trondheimsfjorden. Det hadde vært kjempegøy å høre fra dere dersom dere finner kreative måter å lage disse bannerne på. Ha en super dag alle sammen! EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

8 thoughts on “Lag dine egne superenkle vimpler

 1. Hild Frøya says:

  Kjempesmart.. Sånne skal jeg sannelig lage. Nå skal størstejenta vår snart få nytt rom også, kanskje jeg skulle ha hengt opp en sånn vimpelrekke på rommet hennes. Takk for supert tips. Dette innlegget vil bli tatt frem ved en senere anledning.

 2. Ingvild says:

  Takk for kjempe godt tips! Det ble jo skikkelig stilig :)
  Flotte bilder du deler med oss :) klem

 3. molar85.blogspot.no says:

  Ikke dumt!! Jeg har jo for over seks måneder siden kjøpt inn både det ene og andre til å lage vimpel, men treig som jeg er har det ikke skjedd enda..
  Kanskje jeg skal hive meg rundt i helgen :)
  Dette var jo mye lettere!

 4. Millas blåbærtua says:

  Vimpler er så dekroative og fine og pynter opp alltid:)så smart å lage sjølv og
  Håpser dere hadde ei fin feiring av jenta deres og!
  Så kjekkt at ho får sitt eget rom og,blir kjempefint og eg gleder meg til å sjå:)

  Fine torsdag til deg!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »