Lag ditt eget knappebilde

Samler du på knapper i alle farver og varianter og gjemmer de bort i skuffer og bokser kan det jo være tid for å lage en liten collage :o) Eller hva med et lite bilde av knapper som du har et godt forhold til…. Er det mulig å ha et forhold til en knapp, hi, hi :o) Jeg har det, opptil flere gode minner fra knappesamlingen som jeg har fått av min mormor. Knapper hun har samlet på siden jeg var liten. Knapper jeg brukte som penger da jeg lekte butikk. Jeg kjenner igjen flere knapper fra den tiden :o) Jeg har knapper som min mormor har sprettet fra kåper og andre plagg og som har sin lille historie som hun fortalte meg om. I et tidligere innlegg som du kan finne igjen her, delte jeg moodboard inspirasjon. Jeg har en vegg på syrommet mitt hvor jeg planlegger å henge opp ting som inspirerer meg, dette er starten. At det i tillegg er datteren min som har laget dette gjør at det blir ekstra hyggelig å ha det på veggen :o)

DSCN2278

 

I utgangspunktet har jeg tenkt å ha mye sort/hvitt på veggen, men med noen fargeklatter, dette er den ene fargeklatten :o) Akkurat nå får den pryde bildelisten på en av veggene i stuen. Rammen er kjøpt hos Åhlens, glasset ble fjernet og knappene limt rett på bakgrunn og passepartout.

DSCN2262

Noe grumsete bilder i dag, men dagslyset har vært så som så etter jobb i det siste, mye gråvær. Tusenfryden koser seg i “sølv” skåla og varsler om vår og varmere dager :o)

DSCN2267 DSCN2268

Ettermiddagen og kvelden i går ble tilbragt på sykehuset med minstejenta som hadde et stygt fall på sykkel i går, heldigvis hadde hun hjelm…. Hånden er bandasjert og skrubbsår er plastret, en sprukken, oppskrapet hjelm vitner om at det kunne gått verre. Så til alle dere voksne som ikke bruker hjelm når dere er ute og sykler, bruk hodet og pass godt på det… Ha en strålende tirsdag alle sammen :o)

 

 

5 thoughts on “Lag ditt eget knappebilde

 1. Reidunn says:

  Det var godt det gikk greit med minstejenta!:)
  Ja det er kjempeviktig med hjelm. Tror nok det er mange som glemmer det dessverre.
  Så stilig knappebilde du har laget!:)
  Det var veldig dekorativt og fargerikt. Deilig med noen fargeklatter:)
  Håper du får en kjempefin dag i dag!:)
  Klem fra Reidunn

 2. Millas blåbærtua says:

  Stakkars liten,eg er ikkje alltihåper det går bra med ho❤❤d flink til å bruke hjelm og burde iallfall skjerpe meg for uhell kan jo være ute!
  Nydelige tusenfrydene,er så vakre og så fint med knappebilde,kjempefint:)

  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

 3. Hild Frøya says:

  Hjelm er kjempeviktig! Vi har vært klare på det helt siden Ingrid fikk sykkel, og hun er veldig klar på det hun også. Faktisk så klar at hun irettesetter de som ikke bruker hjelm!

  Lekkert knappebilde. Her fikk jeg inspirasjon!

 4. Kaspara says:

  Hei Nina
  JA, det er mulig å ha forhold til en knapp eller knapper i flertall!!!
  Jeg er definitivt medlem av kanppe-elskernes landsforening.
  Så morsomt bilde du har laget og ekstra gøy er det jo om noen av knappene betyr noe spesielt for deg.
  Glad tirsdag til deg!
  Smil og klem fra Kaspara

 5. Monica Midtun says:

  Godt det gikk bra med minstejenta :)

  Stilig bilde- har aldri sett et knappebilde før, men det var kreativt og fint ! Blir sikkert nydelig krans av kirsebærgrener- de er jo lange og flotte. Så gjør det og jeg vil se :) hi hi :)

  Nyt dagen klem fra Monica

Comments are closed.