Jeg har laget en liten “skattekiste” på bloggen

L!fe is now-01

 

Jeg har over lengre tid hatt tanker om å lage et eget sted på bloggen for alle mine trofaste følgere av nyhetsbrevet, det vil si fredagshilsenen. Nå har det skjedd, en egen ressursside er opprettet. Enda er den i sin spede begynnelse og det er skikkelig spennende å se hvordan dette blir tatt imot.

Hva er så en ressursside lurer du kanskje på. Jo, det er et sted hvor jeg blant annet legger ut smakebiter på print fra bye9design printshop, altså nettbutikken min. Her får du tilgang til en norsk kalender som du kan printe ut, miniguiden for stell av favorittplantene dine og etterhvert vil det dukke opp flere sjekklister, ebøker og annet spennende hobbysnacks. Dette er rett og slett en skattekiste for  kreative småbarnsmødre, tenåringsmødre og voksne damer som elsker hverdagen og alt det som følger med. Jepp, jeg vet…. Jeg har noen mannlige følgere også og værsågod, her er mye nyttig for deg også! Er du ikke følger av nyhetsbrevet sa du…. Meld deg på “her” da vel.

Gratis-miniguide

Det er utrolig morsomt å lage kort og print som andre kan ha glede av. De to kortene du ser nedenfor, ble lagt til ressurssiden på fredag. De som har tilgang til til ressurssiden, kan laste ned kortene og printe de ut så mange ganger de vil. Helt gratis. Jeg lager også postere til nettbutikken og det første bildet i dette innlegget er å få kjøpt der. Er du følger av nyhetsbrevet mitt, finner du posteren på bloggens ressursside. Kun forbeholdt mine trofaste følgere.

Freebie - bye9design.com

En ressursside som dette er langt enklere for deg som følger. Du trenger bare melde deg på én gang og får tilgang til alt sammen samtidig. Du kan logge deg på når som helst og fra hvor som helst, bare du husker på passordet.

Her er kalenderen som også ligger på ressurssiden. Når konfirmasjonsfeiringen er vel overstått her i huset, står en oppdatering av kalenderen for tur. Da vil de neste tre månedene legges ut, samt en kalender med helt nytt design. Det er bare å glede seg. Kalenderen har store ruter slik at det skal være enkelt å legge inn notater hver dag. I tillegg finner du et eget notatfelt for ekstra huskelapper.

Kalender--mai

Det var noen eksempler på hva du som følger av nyhetsbrevet får tilgang til. I tillegg får du en ukentlig fredagshilsen fra meg som også inneholder inspirasjon til hverdagsaktiviteter, bordpynting, hage og uteliv og massevis av hobby inspirasjon. Er du allerede påmeldt nyhetsbrevet, men har ikke mottatt noen fredagshilsen enda…. Dersom du har gmail, kan det være lurt å sjekke reklamefilteret. Jeg elsker nemlig å sende med bilder og masse tips med linker til blogginnlegg og annet snacks. Dette gjør at gmail av og til sender epostene i reklame eller spamfilteret. Sjekk derfor eposten din og se om du kanskje likevel fikk epost fra meg på fredag :) Og du, her er  linken igjen, hvor du kan lese litt mer om bloggen og hvor du kan melde deg på nyhetsbrevet.

Klem fra Nina

Translate »
%d bloggere liker dette: