Lekker sommerstrikk

Trenger du noen strikketips finnes det masse inspirasjon på nettet. Denne gangen har jeg tittet innom Drops sine sider for å finne noe enkelt å strikke på varme sommerdager. Hvorvidt det blir noe av denne strikkingen får tiden vise, men det skorter ikke på inspirasjon i alle fall :o) Det frister ikke å strikke med ullgarn i varmen, et florlett sjal i silke garn derimot kan være lett å ha i fanget når sola skinner. Første bilde viser et, florlett sjal i Kid-Silk.

26-1

 

Denne halsen med hullmønster er strikket i Cotton Merino. I oppskriften får du tips om flere garntyper du kan strikke den i.

30-1First date heter denne ponchoen :o) Nydelig strikk i Brushed Alpaca Silk. Noen av kommentarene til denne ponchoen er at den er stor på størrelsen.

4-1“No one but me” heter denne modellen. Jeg tror sannelig det blir denne jeg skal forsøke meg på i sommer. Helt skjønn og florlett.

27-1

Cassidy. Herlig snitt, denne likte jeg…..

4-1 (1)

Trykker du på bildene kommer du inn til mønstrene som du kan skrive ut, du får også tips om andre garntyper plaggene kan strikkes i. I tillegg får du tilgang til flere videoer som hjelper deg med ulike strikketeknikker. Du finner også kommentarfelter hvor du kan lese andres meninger om plagget eller du kan legge inn en kommentar selv :o) Dette innlegget er ikke sponset :o) Håper dere alle får en herlig, kreativ tirsdag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20