Lekkert innredet ved sjøen

I dag ble jeg sittende og titte i et blad med masse inspirasjon for hytter og hus ved sjøen. Det var utrolig mye lekkert, for ikke å snakke om mange praktiske løsninger. Det er jo ikke til å komme forbi at man blir litt inspirert av dette :o) Jeg har allerede planene klare for et nytt maleprosjekt på hytta. Kjøkkeninnredningen skal gå fra trehvit til grått og hvitt. Det tror jeg blir både lysere og triveligere på sjøhytta vår :o) Jeg liker mange av sjøfargene slik som turkis og blågrønn, men jeg har ikke dristet meg til å male noe i disse fargene. Jeg synes selv det er langt enklere å bruke disse fargene i tekstiler og annet innventar. Men her er noen som har turt…. Se så flott dette inngangspartiet er i lekker, lys, turkis…. Rålekkert med puter og annen pynt i naturfarger. Foto: Martha Ohara interiors.

8f88e956a1a74dc975b30c426d92e83b

Se på dette lekre soverommet, svalt, enkelt og behagelig jeg elsker denne stilen….. Vil du se mer fra dette stedet kan du ta en titt innom Housetohome.

Tar du en tur innom A beach cottage vil du finne flere bilder fra dette rommet. Jeg elsker stilen med hvitt og naturfarger. Jeg tror nok det blir mer og mer av denne stilen også på hytta vår…. Men svart vil det nok ikke bli, grått derimot, ja det blir det mer av. Og litt blått vil også holde stand :o) Lekkert dette altså!!

Wow for en vindusplass og sjekk den herlige utsikten i bakgrunnen. Foto: Better Homes.

Lekkert og klassisk. Flere møbleringstips av denne typen finner du på bloggen til Decorating ideas hvor jeg lånte dette bildet.

Sjekk dette lekre gjestehuset. Her åpnes dørene eller rettere sagt veggene og det blir som en liten hagestue. Deilig på sommervarme dager. Foto: Country Living.

Da er det mandag igjen og sannelig er det bare en kort uke for skolebarna her i huset, tre dager liksom…Likevel er det mye som skal skje disse tre dagene, jeg skal på fylkesting, serieåpning med årets første fotballkamp for datteren vår på onsdag og så er det duket for russefeiring…. Nå skal nr. 2 ikle seg den røde lua og russebuksa :o) Det blir nok en morsom tid. Gutta får være hjemme for mor og datter stikker avgårde på hytta 1. mai, da skal det males og nytes noen dager ved sjøen og kanskje har det kommet lamunger på gården. Mye å glede seg til :o) Håper dere alle har fått en flott ukestart!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

 

 

 

 

I tillegg starter russefeiringen og her i huset har vi en som gleder seg til å ikle seg den røde lua og snekkerbuksa. Måtte de få en fin feiring alle sammen :o)

2 thoughts on “Lekkert innredet ved sjøen

  1. Elin says:

    Så inspirerende og fresh gang, passer nok best i en hytte eller hus ved sjøen. Blir feil å ha et sånt uttrykk i innlandet her hvor jeg bor kanskje.. Det kommer vel mer ann på hvor vågal man er :)
    En slik vindusplass skulle jeg gitt mye for! Tenk så herlig å kunne slappe av der og bare nyte naturen.
    Kos deg med hverdagens aktiviteter framover :)

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: